Ausztria kiutasította israeli nagykövetet és kijelentette hogy Izrael nem barátunk mit szóltok? Ausztria antiszemita? Vagy csak felébredt? Nekünk mikor lesz bátorságunk kiutasítani innen izraelt?
Alaposan felkavarta a kedélyeket Ausztráliában, hogy a hatóságok egyértelműen bebizonyították: a Moszad hamisította azt a négy útlevelet, amelyet a dubaji gyilkosság alkalmával használtak. A kormányfő kijelentette: "egy barát nem tesz ilyet."
kerestem indexet de nem találtam :(
nézzünk szét külföldi hírportálokon is akkor
Report: Australia already warned Israel against faking passports
Former Australian FM says in 1990s Israel was warned not to issue fake passports to Mossad agents.
HOGY AZ INDEX NEM KÖZLI LE ABBEN IS LÁTSZIK A CIONISTA MIVOLTA :)
na akkor egy kis BBC
Australia expels Israeli diplomat over Dubai killing
büdös cionista zsidók
barikádnak nem hiszek ugye?
" most már a barikád is egy viccportál lett számomra..."
nesze te cionista sz@r
ott a BBC
az is hazudik?
büdös zsidó :)
18:57
Ne is olvasd a Barikádot.
Vedd elő inkább a kifestődet...
Most ha jól értem, azért mert egy ország, gondolom okkal így tett, ebből azt kéne gondolni, hogy akkor ez lesz a minta nemsokára?
Amúgy, és most megint én leszek a hülye, de javaslom a kérdezőnek, nézzen utána, milyen fokú a rasszizmus Ausztráliában. :)
" Most ha jól értem, azért mert egy ország, gondolom okkal így tett, ebből azt kéne gondolni, hogy akkor ez lesz a minta nemsokára?
Amúgy, és most megint én leszek a hülye, de javaslom a kérdezőnek, nézzen utána, milyen fokú a rasszizmus Ausztráliában. :)
"
dugd fel a rasszizmusodat :D
utána meg nézd meg mi az oka ne gondold nézd meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!