Az olaszok miért sírnak a migránsáradat miatt, amikor senki sem kényszeríti őket a befogadásra?
Telesírják a médiát ők is meg a görögök is.
Elég semmirevaló mindkettő,hogyha tengeri hajókat nem képes visszafordítani.
A kikötőket rég lezárhatták volna, Olaszországnak különösen jó pariőrsége, haditengerészete van.Simán használhatná őket a migránshajók visszafordítására.Ugyanis, egy katonának az ország védelme a dolga.
A másik, ne sírjanak, senki sem kényszeríti őket a migránsokat befogadására.Önként teszik.
Ne várják, hogy más javítsa ki az ő hibáikat, azzal, hogy szétosztják a migránsokat.
Egyék meg amit főztek.
Én sem szívesen mondanék le egy római vagy szicíliai nyaralásról emiatt, de ha ilyen hülyék az olasz politikusok (is), akkor nincs mit tenni.
Dehogy teszik a dolgukat..
Csak lenyuljak a pénzeket a migransok után
.míg maguknak az olaszoknak már szinte semmi sincs
Fogadjunk??! 😄
8 évet éltem ott..
Meséljek??!!!
Pontosan mert nem éltél ott..Mert az más mint a turista Bella vita
A kozoktatas siralmas az egészségügy szintúgy.Szültem is kint.Láttam egy két dolgot.
Szicíliában nincs munka...Szocalis háló nulla.Bolcsode nincs.Ha dolgozol babysitter 7 euróért a tanári bérem 10..
Ha hiányzol a maganbol mert beteg a gyerek szólnak hogy kirugnak.
Nekem ne gyere a gagyi turista szöveggel.
Ciao
Mert a tv lebutìtja nekik a valóságot.Nem kicsit.
Ezt onnan tudom..hogy az egész kinti családom rendőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!