Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az olaszok miért sírnak a...

Az olaszok miért sírnak a migránsáradat miatt, amikor senki sem kényszeríti őket a befogadásra?

Figyelt kérdés

[link]

Telesírják a médiát ők is meg a görögök is.

Elég semmirevaló mindkettő,hogyha tengeri hajókat nem képes visszafordítani.

A kikötőket rég lezárhatták volna, Olaszországnak különösen jó pariőrsége, haditengerészete van.Simán használhatná őket a migránshajók visszafordítására.Ugyanis, egy katonának az ország védelme a dolga.

A másik, ne sírjanak, senki sem kényszeríti őket a migránsokat befogadására.Önként teszik.

Ne várják, hogy más javítsa ki az ő hibáikat, azzal, hogy szétosztják a migránsokat.

Egyék meg amit főztek.

Én sem szívesen mondanék le egy római vagy szicíliai nyaralásról emiatt, de ha ilyen hülyék az olasz politikusok (is), akkor nincs mit tenni.

2017. júl. 29. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Dehogy teszik a dolgukat..

Csak lenyuljak a pénzeket a migransok után

.míg maguknak az olaszoknak már szinte semmi sincs

2017. aug. 11. 21:33
 12/17 anonim ***** válasza:
Látom utolsó, nem sokat járhattál Olaszországban, ha azt mondod, hogy az olaszoknak már nincs semmijük.
2017. aug. 11. 23:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Fogadjunk??! 😄

8 évet éltem ott..

Meséljek??!!!

2017. aug. 12. 22:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Ha meg éltél ott, akkor meg miért mondasz, ekkora baromságot? Elég sokat jártam mér én is Olaszországban és én nem azt láttam amit te. Pedig sok helyen voltam, ami elméletileg tele van migránsokkal. Például itthon azt hallom, hogy Szicílián nem lehet már úgy menni, hogy ne csak őket lássam ehhez képest amikor ott voltam, szinte nem is láttam belőlük egy darabot, csak párat a strandon. Másrészt, én úgy láttam, hogy az olaszok elég jól élnek, nem láttam nagyon olyan düledező falvakat, mint itt Magyarországon. Mindenhol tisztaság és rend volt, ráadásul migránsokat is alig láttunk.
2017. aug. 13. 12:22
 15/17 anonim ***** válasza:

Pontosan mert nem éltél ott..Mert az más mint a turista Bella vita

A kozoktatas siralmas az egészségügy szintúgy.Szültem is kint.Láttam egy két dolgot.

Szicíliában nincs munka...Szocalis háló nulla.Bolcsode nincs.Ha dolgozol babysitter 7 euróért a tanári bérem 10..

Ha hiányzol a maganbol mert beteg a gyerek szólnak hogy kirugnak.

Nekem ne gyere a gagyi turista szöveggel.

Ciao

2017. aug. 13. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Vannak olasz ismerőseim (nagyon soakt jártam ott, szóval összeszedtem néhányat), akik közül vannak olyanok, akikkel még beszélek is néha. Ők nem azt szokták mondani, mint te, én tőlük csak olyat hallok, hogy szeretnek ott élni, van munkájuk amivel jól keresnek. Igaz olyanra ők is panaszkodnak, hogy kevés bölcsőde van, ezért nem sokan vállalnak gyereket. De például a migránsokra se panaszkodnak, azt mondják, hogy többnyire nincs velük probléma.
2017. aug. 13. 20:17
 17/17 anonim ***** válasza:

Mert a tv lebutìtja nekik a valóságot.Nem kicsit.

Ezt onnan tudom..hogy az egész kinti családom rendőr.

2017. aug. 13. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!