Miért van az, hogy Romániában pénzbüntetés jár a fütyülésért, de idehaza szabadon lehet megzavarni egy rendezvényt?
"Románia putyinistább mint Magyarország"
Mit értesz ezalatt? Miért nem tudod rendesen kifejezni, miért kell egy ember nevével fémjelezni? Romániában szerinted ki a putyin? Vagy mit jelent neked az, hogy putyinista? fejtsd ki kérlek
A hazai médiából köztudott, hogy nálunk diktatúra van és egetverő korrupció, míg Európa minden más országa, így
Románia is a demokrácia és a szólásszabadság bölcsője, a tiszatakezű és -lelkű politikusok Mekkája.:D Nyilván nem értünk még el arra a fejlettségi szintre, amit Európa és benne Románia képvisel, csakis ezzel magyarázható a jelenség, többek között Fütyülős Juhász Péter nagy örömére.:DDDD
No, valamelyik paraszt, amelyiknek csípte a szemét az első kommentem, most ezt is törölheti. Kicsit kiegészítettem, hogy örüljetek.:D Tessék mondani, a GYIK kiknek a tulajdonában van?:-)
Szerintem Mo- on is járhatna, csak még nem vette senki a fáradságot, hogy elkezdje az eljárást.
Amig úgy ahogy elviselhető, hagyni kell, mint a gyerekeknél.
És nem fütyülés; ez is terelés. SÍPOLÁS. Egész más. Nem a saját szájával kelti a zajt, hanem szerszámmal. Ez azért más, mert én szoktam fütyülni, tudom, hogy abba belefárad az ember; de a sípolás az vég nélkül folytatható.
Az ilyen rendzavarási esetekben pedig még az előre tervezettséget is mutatja.
Románia mióta etalon?
De ha már az: ott minden élelmiszer ÁFÁja 5%, a többié meg 5%-kal kevesebb!
Ez miért van Romániában, és nálunk miért 27%?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!