Ezek a "no go zónák" mennyire komolyak? Egyszer voltam egyben, de nem tapasztaltam semmi különlegeset.
Göteborgban voltam a helyi "no go zónában". Tényleg tele van feketével, meg állítólag a közbiztonság sem a legjobb,
viszont így is sokkal jobb környéknek tűnt, mint mondjuk a Józsefváros Budapesten. Persze lehet más lenne a véleményem ha huzamosabb ideig ott élnék, de ez volt az első benyomásom.
Vagy egy francia, vagy angol no go zóna komolyabb ennél?
"12:25: Mert amúgy a rendőrség hogy tud megvédeni? Sehogy."
De, alapvetően a Rendőrség akkor tud sikeres lenni idővel, ha magas a felderítési arány, mert akkor a kutya nem fog merni bűnözni, vagy legalábbis kevesebben.
"#5 Az első linked engem igazol, a másik kettő pedig ostoba bulvárszemét. Szépen pofára estél, ahogy a fajgyűlölők szoktak."
Briliáns érvelés, s..ggfejkém, különösen, hogy a nem kifejezetten jobboldali Le Monde újságírójának a cikkét bulvárszemétnek minősíted.:DDD
Ja igen, ami az állítólagos igazolásodat illeti, hadd hívjam fel erre a figyelmedet:
"In January, 2015, a week after the attack on the satirical magazine Charlie Hebdo, the American television channel Fox News created a scandal in France by claiming that Islamic "no-go zones" were established in the heart of Paris. For the French media, the existence of no-go zones -- where non-Muslims are unwelcome and Islamic law, sharia, holds sway -- in the heart of the capital was pure nonsense and horrifying "fake news." Paris's mayor, Anne Hidalgo, said she planned to sue Fox News and that the "honor of Paris" was at stake.
By May 2017, however, the tone had changed. The French daily, Le Parisien, disclosed that, in fact, no-go zones are in the heart of the capital."
Alapvetően nem tudom miért nem elég önmagában annak a ténynek az ismerete, hogyha a társadalmi "béke" egy adott régióban csak úgy fenntartható, hogyha sajátos törvények működnek, hogy ez nem olyan faja dolog ám.
Tudod, mint amikor a II. kerületben egyből összeszedik a kukázó csöviket az ügyeletes civilek, a VIII. kerületben meg gyakorlatilag a folklór részei. Mert nincs mit tenni. Mert túl sokan vannak.
Különben a VIII. kerület közbiztonságával tulajdonképpen nagyon hosszú ideje semmi gond nincs. Én már csak tudom. A Népszínház úton laktam. A helyi folklór, az utcára kocsmáztatás, a drogosok, a prostik, a csövesek meg nem közbiztonsági problémát okoznak, hanem morális válságot. Dehát nem véletlenül jelölték ki a nagyfejűek morális gettónak négyzetméterre a Magdolna negyedet. Valamiért nem a budai hegyekbe került a csöviszállók utcája, hanem a VIII. kerület azon részébe ami egyébként is szegénynegyedként funkcionált.
Nyugaton sincsen másképp. Annyira rajta vannak az integráción, hogy-hogy nem kialakultak ezek a morális gettók, ahol szabadon kiélhetik a törzsi becsípődéseiket a problémás elemek.
#13-14 A Gatestone közismerten muszlimgyűlölő jobboldali lap, a Daily Expresst meg hadd ne kommentáljam már, kb. Blikk szintű. Az újságíródat meg letojom hol dolgozott régen, ha mára annyira meghülyült hogy egy Gatestone szintű szennylaphoz csatlakozott.
A wikipédián pedig semmi nincs, lévén ők megválogatják a forrásaikat.
Egyszóval még mindig nulla bizonyíték van a kezedben, ami nem meglepő az esztelen fajgyűlölőktől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!