Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Svédország vagy Hollandia a...

Svédország vagy Hollandia a fejlettebb, stabilabb, élhetőbb ország?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 23:57
 1/8 anonim ***** válasza:
88%
Attól függ hogy mérnök vagy vagy takarító.
2017. júl. 24. 00:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Mind a 2 fejlettebb mint Magyarország
2017. júl. 24. 00:54
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Svédországot MÁR nem nevezném fejlettnek sem. Az elmúlt 10-15 évben folyamatosan özönlenek oda a migránsok, az elmúlt 4-5 évben pedig tripla annyi érkezett mint az egész idő alatt együttvéve. Vannak kerületek ahol már csak fekete embereket látsz.

A svédek ugye az alapvető liberális ideológiát képviselték, ami működik is egy istenfélő civilizált fehéremberrel, de egy vadállat benszülöttől ne várjál csodát...ha adsz neki, akkor levágja a kezedet és elveszi a többit is, mert állatok. De annak ellenére, hogy kihasználják a sáskák ezt a helyzetet, a svédek még mindig maradnak az ideológiájuknál, ezért rohad szét az országuk a közbiztonság pedig konkrétan KUKA bizonyos no-go zónákban.

Aki nem hiszi járjon utána, töltsön el egy hétvégét pár város bejárásával. Nekem egy unokatestvérem él kint és röhög mikor azt mondom, hogy itthon próbálják elhitetni, hogy NINCSENEK no-go zónák. Konkrétan azt mondta olyan helyek vannak, hogy ha beteszed a lábad fehérként örülj hogy nem vágnak haza azonnal. A nyócker ahhoz képest kismiska.

Tehát a kérdésedre válaszolva: Hollandiában szépek a virágok, és a fű is legális...egen..Hollandia!

2017. júl. 24. 03:13
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Hollandiáról nem nagyon tudok véleményt mondani, nem töltöttem ott elég időt, hogy össze tudjam hasonlítani.

Amennyire én érzékelem a svéd szociális rendszer eléggé jó, a fizetésekből meg lehet élni.

A bevándorlók meg... Engem még senki nem vert agyon és a kezemet sem tépték le.

Azt azért kiemelném, hogy aki Magyarországról odavándorol az is bevándorló.

Az igaz, hogy a bűntények arányosan nagyobb részét követik el a bevándorlók, mint a svédek, de ez a magyarokra is igaz.

2017. júl. 24. 03:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A HDI alapján Hollandia, de igazából mindkettő a legfejlettebb kategória, szóval nincs érdemi különbség.

[link]

2017. júl. 24. 07:37
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Magyarország is a legfejlettebb kategóriában van, szóval akkor Magyarország és az említett két ország közt sincsen sok különbség! :P

Köszönöm a válaszokat egyébként! :)

2017. júl. 24. 10:21
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb a különbség, mint gondolnád, csak mások a jövedelmi viszonyok :)
2017. júl. 24. 10:32
 8/8 anonim ***** válasza:
22%

magyarországról bevándorol az is bevándorló

itt a béka segge alatt lévő országok tömeges áradatát értem migránsok alatt, nem egy szocializált, beilleszekedett és civilizált ember "ország váltását".

2017. júl. 24. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!