Belgium olyan stabil ország, mint Hollandia (vagy Németország)? Ott is hasonlóan magas az életszínvonal, olyan jól élnek az emberek?
Alapvetően nincs bajom Magyarországgal, Budapesten élek, ami egy jó hely szerintem, viszont tanár szeretnék lenni, és Magyarországon nem éri meg.
Tudom, a tanár semelyik országban sem egy megfizetett szakma, de talán Nyugat-Európában jobban meg lehet élni a tanári fizetésből, mint itthon tudnék.
Belgiumra pedig azért gondoltam, mert beszélek franciául (Brüsszel tetszik abban az országban, ami ha jól tudom, többségben francia nyelvűek lakta hely).
Én laktam Belgiuma hónapokat, ott tanultam. Nagyon jó hely. Kulturált, barátságos, szép. Mármint a flamand része. A francia része néhol elhanyagolt kicsit.
Ha emigrálási terveid vannak, Belgium kiváló választás. Veszett sokat keresnek, jól élnek, a politikai problémáik meg nevetségesek. Csak ők nagyítják fel, mert valamiről panaszkodni kell.
Az ország maga is gyönyörű.
"Tudom, a tanár semelyik országban sem egy megfizetett szakma"
Tévedsz, például Japánban a tanárok keresnek szinte a legjobban. (havi másfél-2 millió ft)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!