Mi a véleményetek az olyan emberekről, akik éltetik az észak-koreai rendszert és "a globalizmus elleni harc legfőbb bástyájának" nevezik?
Találkoztam itt a fórumon nemegy olyan emberrel, akik szeretik Észak-Koreát, mert nem engedik, hogy a népesség amerikanizálódjon, a Jobbikhoz hasonlítják, és azt mondják, hogy ők a "világ legfőbb bástyái az ameri-zsidó világuralom ellen."
Szerintem undorító, dacos és gyerekes emberek az ilyenek, akiket nem érdekli, hogy szenved egy nép, csak az érdekli, hogy nehogy kapcsolatba kerüljenek az amerikai és globális kultúrával.
Ez hülyeség.
Az új erő Oroszországban, Kínában és Iránban rejlik.
Irán?
Szar gazdaság, szar élet, terroristákkal van tele, és keresztényeket szoktak felakasztani.
Éljen az új erő!
Koreát azért ne hasonlítsuk össze a Jobbikkal.
Elég szar lehet totális kommunista világban élni ahol napról napra kell élni, és figyelni arra nehogy valami paraszt feljelentsen állam ellenes bűncselekményért.
"Koreát azért ne hasonlítsuk össze a Jobbikkal.
Elég szar lehet totális kommunista világban élni ahol napról napra kell élni, és figyelni arra nehogy valami paraszt feljelentsen állam ellenes bűncselekményért."
Elég szar lehet totális keresztény világban élni ahol napról napra kell élni, és figyelni arra nehogy valami bibliabújó feljelentsem vallás ellenes bűncselekményért.
"Az új erő Oroszországban, Kínában és Iránban rejlik."
Kína GDP-je (milliárd dollárban): 4900. Ez a harmada az amerikainak, egyenlő a japánnal, vagy fele a négy nagy EU-gazdaság együttes értékének.
Oroszország GDP-je kb. 1250 mrd dollár, ami valamivel kevesebb, mint Spanyolországé.
Irán GDP-je 330 mrd dollár, ami kevesebb a norvég vagy a görög adatnál.
"Új erők"... hogy ne nevessek.
"Szerintem undorító, dacos és gyerekes emberek az ilyenek"
Nem undorítóak és dacosak, de gyerekesek. Az egész jobbikizmus egy infantilis jelenség.
"Elég szar lehet totális keresztény világban élni ahol napról napra kell élni, és figyelni arra nehogy valami bibliabújó feljelentsem vallás ellenes bűncselekményért."
A Jobbik senkire nem akarja ráerőltetni a vallást!
Én is jobbikos vagyok, de nem vagyok templomba járó ember. :P
"A Jobbik senkire nem akarja ráerőltetni a vallást!
Én is jobbikos vagyok, de nem vagyok templomba járó ember. :P"
Azt, hogy vallási alapon ellenez olyan dolgokat, mint a melegházasság, és támogatja a hittant az már a vallás eröltetése!
De soha az életben nem fogsz látni Árpád-sávos hittérítőket!
A melegeket amúgy meg vallástól függetlenül rengetegen elutasítják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!