Hogy elehetne megbuktatni Angela Merkelt?
ma 10:00
Pontosan. a szerencsejátékozás, meg online pókerezés itt is megy. Meg a nagy autóvásárlás, természetesen bmw...valaki felvett 18ezer eurós hitelt az autóra...anyám. Jó, nekem is van hitelem, de én 10ezerből 2 autót vettem, mert kell a nejemnek is munkába. Aztán hazamennek és előadják, hogy itt mennyire rossz, meg minden.
" Ja nem, integrálódtak és előbb mint bármely magyar pl... "
Forrás? De az a gyanúm, hogy te egy nagy hantás vagy. :P
Amúgy meg egyelőre kár lenne a banyát buktatni, mert lehet egy rosszabb követné. Pl. ott van példa gyanánt a 8 elemis suttyó.
"Állítólag Német ország felszámolja saját magát.Már ezt is halottam és a Világpanorámába is mondta Drábik János és Szaniszló Ferenc."
Vanbaj...
Kicsit túlreagálod ezt az ügyet kérdező haver. Jó nagy problémakör ez a migráció-balhé, de hidd el, nincs ebben ennyi. Jöttek sokan. Majd ha közelkeleten rendeződnek kissé a dolgok, akkor mennek is majd. Ha meg ittmaradnak Európában jópáran, akkor meg ittmaradnak. Tudom, ez eléggé úgy tűnik, mintha elbagatellizálni szeretném ezt az ügyet, pedig csak a helyén próbálom kezelni. Engem nem érdekel hogy ki és honnan jön, ha nem bánt engem. Tudom, robbantanak. Egymillióból egy, jellemzően azok se most jöttek. Az ISIS-t kell elrendezni, eltörölni a föld színéről. Az iszlám azon kívül nem más mint egy vallás, amit az emberiség egy jelentős része vall. Vallásszabadság van. Te is ember vagy és ők is. Mi mindannyian. Ezt nyeld le és boldogabb leszel.
Tudom hogy rémisztő ez az egész ami történik, de ha Európában a következő években megnőne a muszlim közösség mérete, akkor sem kell attól tartanod hogy:
- át kell térned a vallásukra
- mindenképpen felrobbantanak téged
- átépítik a Mátyás Templomot mecsetté
- a feleségednek burkaban kell járnia
- a hentesnél nem lenne több sültkolbasz
- hogy neked kellene eltartanod őket
Az egyetlen reális veszély az lenne, hogy az embereknek meg kellene tanulniuk mégjobban tolerálni egymást, illetve az egymás közötti vallási és szarmazási különbségeket. Ja igen, tudom hogy igazából ez a legnehezebb.... pedig.... nem ártana.
A hitleres ötletedért pedig külön kell gratulálnom, nagyon okos fiú vagy.
Menj ki a napra! Itt a nyár, élvezd! :)
Igen nehéz megbuktatni, mert sokak bánatára remekül kormányoz, Európa egyik legkiválóbb politikusa, aki nem szavakban, hanem tettekben is erős.
Németországban nem íratja ki százezer plakátra, hogy "Németország jobban teljesít", hanem egyszerűen megcsinálja. Ki sem kell írni, mert mindenki tudja és érzi, hogy így van.
Az amúgy is fejlett német gazdaságot csúcsra járatta, Európa gazdasági motorjává tette az országot, egyben a világ egyik legerősebb gazdaságává.
Országát a világ legfontosabb politikai-gazdasági-pénzügyi nagyhatalmai sorába emelte. Egy G20 nem történhet meg Németország nélkül, míg egy olyan paprikajancsinak, mint orbán viktor egyből megmutatnák, merre van a kijárat. Az orosz-ukrán konfliktus kezdetén mindkét fél Merkelt hívta telefonon először. Ma, neki is köszönhetően Németország Európa politikai centruma!
Példaértékű rendszert vezetett be az integráció és felzárkóztatás terén, és ma már látható, hogy még a legutóbbi, hatalmas méretű bevándorlási hullámot is sikeresen kezelte. Németországban, minden ellenkező állítással ellentétben az egyik legjobb a közbiztonság Európában, a bevándorlók számához képest a legkisebb a terrorizmus veszélye (Franciaországhoz, a BeNeLux államokhoz, stb. viszonyítva), és nincsenek olyan valóságos No-Go-Zónák, mint például Magyarországon is a nagyobb városok (Budapest, Miskolc stb.) egyes kerületeiben vagy a romatelepeken, ahová sötétedés után értelmes ember be sem mer menni, de még a hatóságok is elkerülik,ha tehetik.
Merkelt tehát nagyon-nagyon nehéz megbuktatni, mert kiváló vezető, remek és felelős politikus, akinek hála Németország jobban teljesít (olyannyira, hogy ezt fölösleges propagandaplakátokra kiíratni közpénzen).
Nem véletlenül migrálnak, sőt, menekülnek épp oda az emberek, köztük gazdasági bevándorló magyarok is százezrével, egy élhetőbb, jobb, stabilabb, igazságosabb, magasabb életszínvonalú, demokratikusabb és épeszűbb társadalomba, mint amilyet maguk mögött hagytak!
A német gazdaság ereje nem Merkel érdeme, ténylegesen a svábok és a bajorok biztosítják a magas életszinvonalat az ország szegényebb régióiban is, Berlinből csak elosztják a pénzt.
Az elégedetlen hangokat meg azonnal elnémítják, az EU-ban sehol nincs annyira ellehetetlenítve a szabad véleménynyílvánítás mint a németeknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!