Jelenleg úgy tünik hogy megint Merkel nyeri meg a választásokat 17-ben, ami negatív következményekel járhat a migránsok miat.Vagy felőrösödnek a radikális pártok,pl AFD és esetleg ujá születnek a náci pártok, vagy pedig Német ország olyan lesz mint Török ország, és lesz elöbb vagy utóbb egy Kadhafi, Szaddam, vagy Oszamáoz hasonló "Német" kancellár egy Iszlám Német országban ami sulyós következményekel jár majd.
Szerintem, azt majd a németek eldöntik, hogy akarnak- e forradalmat, vagy akár csak "fülkeforradalmat is".
2017. júl. 21. 00:23
12/28 anonim válasza:
Annyira rossz vezető lenne Merkel, akkor nem kellene gondolkodni, hogy miként lehetne megbuktatni, mert akkor megse választják. Németek csak jobban tudják, hogy nekik mi a jó, ne te akard már eldönteni.
2017. júl. 21. 08:45
13/28 anonim válasza:
0. Miért is kéne megbuktatni?
1. A migránsválságon kívül mi az amit rosszul csinál?
2. Gondolod a németek majd hagyják magukat elnyomni?
3. Lehet, hogy érkeznek migránsok, de toloncolnak is vissza belőlük, csak azt nem verik nagy dobra...
4. Sose lesz Németország iszlám állam, ld: amióta betelepültek a törökök/oroszok 20-30-40 évvel ezelőtt iszlám/orosz állam lett? Ja nem, integrálódtak és előbb mint bármely magyar pl...
5. nem kéne a hangulatot kelteni a TV2 és az RTL klub alapján, esetleg az Origót, vagy a kormánypropagandát olvasva.
2017. júl. 21. 09:04
14/28 anonim válasza:
"Ja nem, integrálódtak és előbb mint bármely magyar pl... "
Ez alatt mit értesz?
2017. júl. 21. 09:13
15/28 anonim válasza:
,,3. Lehet, hogy érkeznek migránsok, de toloncolnak is vissza belőlük, csak azt nem verik nagy dobra... "
Itthon nem verik nagy dobra, mert akkor megbukna a Németországról alkotott téveszme és nem lehetne riogatni a népet. A gond az, hogy legtöbben a kinti helyzetről csak a köztévéből tájékozódnak.
2017. júl. 21. 09:13
16/28 anonim válasza:
Időpont ma 09:13
Arra értem, hogy itt mindenki jön a törökökkel, hogy betelepültek. És? Integrálódtak? Igen. Oroszok? Betelepültek, integrálódtak. Rengetegen vállalkozásokat nyitottak, élnek, tanulnak, gyereket nevelnek. A magyarok elég nagy százaléka kijön nyelvtudás nélkül, mert menekülni akar otthonról, dolgozik, tanulni nem akar, a kommunikációja 2 német szóban kimerül. Nyilván tisztelet a kivételeknek, mert van az is, de a java csak azért jön, hogy összeszedjem kis pénzt aztán haza megy. Tapasztalat. Az én munkahelyemen állandóan ezzel fárasztanak: itt sincs kolbászból a kerítés, meg minden milyen drága, nem éri meg kijönni... hát olyan hozzáállással, amikkel sokan útra kelnek nem is. Most is jött 10 új magyar a gyárba, de az egyik lomhább, mint a másik, látszik, hogy szarni nem akarózik nekik, de a pénz az kéne...a tenni akarás meg nagy nulla. Sajnos 3 év személyes tapasztalata.
2017. júl. 21. 09:27
17/28 anonim válasza:
17: Sajnos nem kell bemutatni. Nem vagyok még kint Németországban, de a falumból elég sokan kint vannak már. Nagyon kevés az, akire azt mondom, hogy kiment és el is ért valamit, a többi már elkezdett hazavándorolni, mert hát a kinti fizetések se elegek az ő életmódjukhoz.
2017. júl. 21. 09:44
18/28 anonim válasza:
Én se kaptam azonnal 2000 eurókat... 8,5 eurós órabérről kezdtem én is anno. Most jutottam el arra a szintre, hogy megvan a havi 2000 euró nettóm...de tettem is érte és dolgozom tisztességesen az elejétől fogva. Nem siránkoztam, hogy jaj mi lesz, vagy kértem meg mást, hogy intézzen el nekem egy bankszámlanyitást, egy autó vásárlást, egy betegbiztosító bejelentkezést...kerestem lakást és éljük az életünk. A most kijött magyarok is csak panaszkodnak, hogy mittudomén hányan laknak egy szobába, meg 300 euró a lakbér, nem tudnak aludni és társai. Há' bameg tegyél ellene és keress lakást, szólj rá, hogy kuss. Ja azt már nem. Hihetetlen, de tényleg.
2017. júl. 21. 09:54
19/28 anonim válasza:
Hát az én ismerősi körömből nem csak az ilyenek hisztiznek. Az egyik, aki hazaakar jönni az 1300-1500 eurót megkeresett túlóra nélkül, 0 nyelvtudással is. Csak hát neki túl csábítóak voltak a kaszinók, a fizetése legtöbbször ott landolt, a többi kintlévő ismerőseimnek meg már vagy 2500-3000 euroval tartozik. Szóval nem mindenkinek való Németország, aki itthon elszórta a pénzt, az kint is elfogja.
2017. júl. 21. 10:00
20/28 anonim válasza:
Beteges, hogy milyen hülye kérdéseket tud kreálni az arabfóbia komolyan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!