Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Oroszország ellenség?

Oroszország ellenség?

Figyelt kérdés

2017. júl. 9. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Abban a pillanatban, ha egy országhoz (emberhez, bármihez) való viszonyulásunkat az érzelmek határozzák meg, nem politikáról, hanem szeretem-nem szeretem játékról van szó. Azzal pedig megfelelő kapcsolatokat csak a szexualitás területén lehet elérni. Trump Varsóban természetesen semmiféle "bekeményítést" nem tett. Mindössze visszatért korábbi énjéhez: üzletileg közelített a témához. Ahhoz ért, a politikához nem. Na persze az más kérdés, mit tekintünk üzletnek.
2017. júl. 11. 09:28
 12/17 Pro Patria ***** válasza:

"Trump Varsóban természetesen semmiféle "bekeményítést" nem tett. Mindössze visszatért korábbi énjéhez: üzletileg közelített a témához."

- Politikus, így azt mondja, amit az általa megszólítottak hallani akarnak - viszont az, hogy a megszólítottak nem az orosz, hanem a lengyel felet jelentik, őnekik kedvez, az más tónus.

Főleg, hogy gyakorlat is követte, gazdasági szankciókkal.

Eddig is bíztam benne, hogy az oroszellenes republikánus többség ballansz lesz Trumpnak, ha érdemben elnöki munkát kíván ellátni, és úgy tűnik, emiatt, vagy eleve ilyen szándékból, de váltott.

2017. júl. 11. 11:31
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Oroszország a barátunk.

Az USA az ellenség meg az ő haverjai.

2017. júl. 11. 18:54
 14/17 anonim ***** válasza:

Pro Patria te fordítva ülsz a lovon :

Oroszországot fenyegetően körbevették a USA és a NATO támaszpontjai, na akkor ki az agresszor ? Oroszországnak nincsen joga megvédenie magát ?

Meg kell tudni érteni a másik felet is : pl. tudod miért támadta meg nekünk felháborító módon a kis Finnországot a SZU 1940-ben ? Nos én olvastam az ő álláspontjukat is :

attól féltek, hogy Finnország azonnal Hitler mellé áll és akkor rögtön elfoglalják Leningrádot, mert akkoriban sokkal közelebb húzodott a finn-szovjet határ.

Ami engem illet, inkább nézem a sarló-kalapácsos zászlót, mint a Pride-on vonagló melegeket.

2017. júl. 11. 19:20
 15/17 Pro Patria ***** válasza:

"Oroszországot fenyegetően körbevették a USA és a NATO támaszpontjai, na akkor ki az agresszor ? Oroszországnak nincsen joga megvédenie magát ?"

- Írtam erről. Láthatóan nem olvastad el. Akkor miben is formálsz jogot arra, hogy írsz?

Érdekes, hogy Putyin azt mondta, ha valaki katonákat szerel fel, az számára érthetetlen, az nyilván támadni akar. Nem ilyen hülye ő, csak a hallgatóközönségét tekinti annak. Európa védelmi képessége ugyanis 1990 óta hihetetlenül lezuhant:

[link]

A mostani létszámemelés csak sebtapasz erre.

"Meg kell tudni érteni a másik felet is : pl. tudod miért támadta meg nekünk felháborító módon a kis Finnországot a SZU 1940-ben ? Nos én olvastam az ő álláspontjukat is : attól féltek, hogy Finnország azonnal Hitler mellé áll és akkor rögtön elfoglalják Leningrádot, mert akkoriban sokkal közelebb húzodott a finn-szovjet határ."

- Hú de kiművelt vagy! Most jutottatok el az isiben a 2 véháig? Képzeld csak, ismerem az oroszoknak ezt a hamis indoklását, csakhogy bukik egy ponton.

Finnországban ekkor 3,7 millióan laktak, míg Leningrád város népessége magában 3 millió ember volt.

"Ami engem illet, inkább nézem a sarló-kalapácsos zászlót, mint a Pride-on vonagló melegeket."

- Te bajod. Az egyik csak egy délutánig tart, a másik élethosszig.

2017. júl. 11. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem ellenség, ahogy az USA sem. Régen rossz, ha bármelyik az ellenségünk lesz.
2017. júl. 11. 23:32
 17/17 anonim ***** válasza:

Ők a mi jövőbeli parancsolóink. A megjavított Nagy Keleti Élettérben. Űbermancsok nem akarják tovább mocskolni a kezüket velünk. Lépjünk hát ki az Unióból!

Ma-holnap a magyar államadósságot is a Kremlbe fogják kiszervezni. Íme hát a beteljesült Globalizációs Álom: Nyugaton terveznek a polgárok, Keleten szerelnek a proletárok.

A sok agyhalott náci pedig tapsol hozzá.

A náci hazudozások mögött Oroszország tele van összeszereldékkel. Az összes multi bent van. Még olyan is, ami nálunk nem pl. a Wolksvagen Tatárföldön. Az Orosz Föderáció területén ma már több a náci, mint a III. Birodalomban volt. Ott is a liberálisok (Jelcin) kezdték - pontosabban a reformkommunisták (Gorbi)...

Ahogy nálunk.

2017. júl. 21. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!