Mi a véleményetek a Hamburgi lázadásról?
Amíg tart a G20 addig tart, aztán mindenki hazamegy, a németek meg fizetik a károkat.
Csak azt nem értem hogy a globalizmus melyik részéről tehet egy random parkoló autó, amit felgyújtanak? Sok az unatkozó hülyegyerek a németeknél is.
Ne haragudj meg, de azt én is vágom, hogy G20, de mi az mi ellen tüntetnek?
Minden éven van belőle cirkusz, de nem.értem.hogy miért?
#7 "miközben molotov koktélokat dobál a cél nélküli csőcselék. "
A helyzet rosszabb.
Ez nem cél nélküli csőcselék. Legjobb esetben hasznos idióták. Szinte katonai fegyelemmel, precíz irányítással vezetik akciójukat, gondosan kiválasztva a célpontokat, begyakorlott mozdulatokkal...
A globalizmus malmára hajtják a vizet, és a német középosztályt, tulajdonképpen a dolgozókat támadják, az ő autóikat gyújtogatják.
Tudomásul kell venni, hogy manapság NINCSENNEK spontán forradalmak... A felkelések is csinálva vannak, vezetőik profi kiképzést kapnak.
És ami még rosszabb, erre kell felkészülni ősszel Budapesten is... Erre gyúr a Momentum és szatellitjei.
"És ami még rosszabb, erre kell felkészülni ősszel Budapesten is... Erre gyúr a Momentum és szatellitjei."
Izé, elnézést, hogy belepofázok, de 2006-ban nem pont a jobboldali "demokraták" csinálták pont ugyanezt Budapesten?
Tudom, tudom, ők a mi rosszfiúink, meg büdös komcsilibsi vagyok, de akkor is...
9#, akkor GYF Volt a kormányfő, aki még saját bevallása szerint is teljesen alkalmatlan volt a feladatra.
Másrészt ott nekimentek a rendőrök a tüntetőknek, agyba-főbe vertek, lőttek mindenkit. Volt ilyen pl a CEU tüntetèsek alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!