Miért tarthatnának csak nőknek fesztivált?
Nem magával azzal van a gond hogy csak nők mehetnek oda. Azzal van a gond, hogy ez nemi diszkrimináció. Ha ezt engedélyezik, milyen alapon tiltanának be egy "csak férfi", egy "csak fehér", "csak fekete", "csak keresztény", stb fesztivált? Miért engedélyezhetnének egy ilyen fesztivált?
Tudtommal magáncégeknek szabad csak férfi vagy csak nagy fülű fesztivált is tartani."
Értem, tehát akkor holnaptól ugye nem lesz hiszti, ha kiírják a klubbok, hogy ma fehér buli van, cigányok nem jöhetnek be? ;)
"Értem, tehát akkor holnaptól ugye nem lesz hiszti, ha kiírják a klubbok, hogy ma fehér buli van, cigányok nem jöhetnek be? ;)"
Hát tőlem nem.
"Hogy emiatt normális szurkolók is szívnak, az szintén adott csapat vezetésének a hibája."
Az előbb még támogattad :D
" "Értem, tehát akkor holnaptól ugye nem lesz hiszti, ha kiírják a klubbok, hogy ma fehér buli van, cigányok nem jöhetnek be? ;)"
Hát tőlem nem."
Tőled lehet nem, de az biztos, hogy a sok megélhetési-jogvédő verné a nyálát.
Ami valójában ugyanolyan diszkriminatív lenne, mint ez a marhaság.
"Hát tőlem nem"
Szal az előbb még támogattad(az a fránya klikk nem jót emelt be, nem baj, ennyi sikerélmény kijár a "naponta123253*íromlehogyantiszemitavagy" egyéneknek is;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!