Egyetértetek azzal sz állítással, hogy Kanada miniszterelnöke egy úgy nevezett fuckboy?
Figyelt kérdés
Nem feltétlen kinézetre (bár fiatalabb korában ezt se zárom ki), hanem az a gátlástalan és ízléstelen lájkvadászata. (Most legújabban a zoknijaival)2017. júl. 1. 18:56
1/10 anonim válasza:
Amíg vannak emberek, mint te akik követik, akkor miért ne csinálhatná. Nekem például fogalmam sincs, hogy mi van a zoknijával és erre a kérdés miatt sem fogok rákeresni.
2/10 A kérdező kommentje:
1, Jól kib4sztál velem... Amúgy fantasztikusan leszűrted a lényeget... Nyilván én akarom követni Justin Trudenau (Sz4rok rá, hogy helyes-e) életét. Nyilván senkivel sem történt meg olyan, hogy érdektelen marginális f4szságokat feldobott a facebook. Hát legalább annyira érdekel mint a mindenegyben.blog.hu, hát hogy aztán még a vajaskenyér "receptjéről" ne is beszéljünk...
2017. júl. 1. 19:06
3/10 anonim válasza:
Nem tudom én a facebookot azt nem is használom mert túl sok az ilyen idióta amitől már agyhúgyköves leszek.
Amugy meg ez a trend a lájkvadászat hogy mire jó azt valaki ha lehet elárulhatná nekem mert nem értem egyáltalán pedig még öreg sem vagyok (23 éves) de nekem ez egy abnormális jelenség ami érthetetlen
4/10 anonim válasza:
Kanada miniszterelnöke egy nyomorult cuckold.
5/10 anonim válasza:
Fuckboy, cuckold? Hogy lehet ezeket a kanadaira aggatni, vagy van valami egyéb jelentésük ezeknek? Tényleg kíváncsi vagyok, részleteznétek?
6/10 anonim válasza:
Most ezek a menő szavak Internet Tough Guy körökben.
8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Akkor mondanál egy szinonímát a fuckboyra?
2017. júl. 2. 16:39
9/10 anonim válasza:
Inkább azt mondanám, hogy "öcsi".
Örökölte az apjától, aki elkezdte Kanadát bomlasztani.
10/10 anonim válasza:
állítólag ő fidel castro eltitkolt gyermeke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!