Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyetértetek azzal sz állításs...

Egyetértetek azzal sz állítással, hogy Kanada miniszterelnöke egy úgy nevezett fuckboy?

Figyelt kérdés
Nem feltétlen kinézetre (bár fiatalabb korában ezt se zárom ki), hanem az a gátlástalan és ízléstelen lájkvadászata. (Most legújabban a zoknijaival)

2017. júl. 1. 18:56
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
Amíg vannak emberek, mint te akik követik, akkor miért ne csinálhatná. Nekem például fogalmam sincs, hogy mi van a zoknijával és erre a kérdés miatt sem fogok rákeresni.
2017. júl. 1. 19:02
 2/10 A kérdező kommentje:
1, Jól kib4sztál velem... Amúgy fantasztikusan leszűrted a lényeget... Nyilván én akarom követni Justin Trudenau (Sz4rok rá, hogy helyes-e) életét. Nyilván senkivel sem történt meg olyan, hogy érdektelen marginális f4szságokat feldobott a facebook. Hát legalább annyira érdekel mint a mindenegyben.blog.hu, hát hogy aztán még a vajaskenyér "receptjéről" ne is beszéljünk...
2017. júl. 1. 19:06
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom én a facebookot azt nem is használom mert túl sok az ilyen idióta amitől már agyhúgyköves leszek.

Amugy meg ez a trend a lájkvadászat hogy mire jó azt valaki ha lehet elárulhatná nekem mert nem értem egyáltalán pedig még öreg sem vagyok (23 éves) de nekem ez egy abnormális jelenség ami érthetetlen

2017. júl. 1. 19:17
 4/10 anonim ***** válasza:
55%
Kanada miniszterelnöke egy nyomorult cuckold.
2017. júl. 1. 19:38
 5/10 anonim ***** válasza:
91%
Fuckboy, cuckold? Hogy lehet ezeket a kanadaira aggatni, vagy van valami egyéb jelentésük ezeknek? Tényleg kíváncsi vagyok, részleteznétek?
2017. júl. 1. 20:13
 6/10 anonim ***** válasza:
73%
Most ezek a menő szavak Internet Tough Guy körökben.
2017. júl. 1. 20:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Á értem :DDDDDD
2017. júl. 1. 20:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Akkor mondanál egy szinonímát a fuckboyra?
2017. júl. 2. 16:39
 9/10 anonim ***** válasza:

Inkább azt mondanám, hogy "öcsi".

Örökölte az apjától, aki elkezdte Kanadát bomlasztani.

2017. júl. 2. 19:44
 10/10 anonim ***** válasza:
állítólag ő fidel castro eltitkolt gyermeke
2017. júl. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!