Mit gondolnak a németországi mohamedánok a németországi homoszexuálisok hivatalos házasságáról?
11.: Te írtad le a menekült szót itt először.
12.: Sajnos én is hasonló feszültségektől tartok, ezért nem értem, miért pont most kellett meghozni a kérdésben említett döntést.
Pk. a D-Alföldön élnek olyan 3. generációs muszlimok, akiknek a szülei orvosok, de a gyerekek, ill. unokák -akik itt egyetemre járnak- még mindig azon a szinten vannak, hogyha véletlenül ráír a barátnőjükre egy magyar fiú, azt megfenyegetik üzenetben.
Ill. gyalázkodnak, azzal vádolnak meg minket, hogy nem tiszteljük a házasságot sem és hogy házas nőkre hajtunk rá. Eközben ők azt nem engedik meg a barátnőiknek, hogy ők maguk utasítsák vissza idegen férfiak közeledését!
Természetesen ezek az extremitások, a legtöbb muszlim rendes, nem tesz ilyet, ugyanakkor a fenti reakció még az értelmiségiek körében is előfordul.
Párhuzamos társadalmak? És hol vagyunk még a melegházasságtól (remélem nagyon messze)...
Persze hogy menekültet írtam, hiszen keveritek :)
Tudtommal nem nőtt jelentősen a Németországba tartó bevándorlók száma, ellenben elég sok menedékkérelmet kaptak, szerintem rájuk gondoltál.
Ahhoz hogy valaki szavazhasson, német állampolgárság kell, a tartózkodási engedéllyel semmire se mennek se a bevándorlók, se a menekültek. A német állampolgársághoz pedig kell már huzamosabb tartózkodás, német nyelv- és állampolgári ismeretek... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!