Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondolnak a németországi...

Mit gondolnak a németországi mohamedánok a németországi homoszexuálisok hivatalos házasságáról?

Figyelt kérdés
Az ő véleményüket kik képviselik a német parlamentben?

2017. júl. 1. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%
A menekültek és a bevándorlók között igen nagy jogi különbségek vannak, ne tessék keverni a kettőt.
2017. júl. 5. 20:08
 12/15 anonim ***** válasza:
A vallásuk szerint meg kell öljék a melegeket, volt már rá példa, hogy egy transzvesztita párra támadtak rá a liberálisok kedvencei
2017. júl. 6. 08:37
 13/15 A kérdező kommentje:

11.: Te írtad le a menekült szót itt először.

12.: Sajnos én is hasonló feszültségektől tartok, ezért nem értem, miért pont most kellett meghozni a kérdésben említett döntést.

Pk. a D-Alföldön élnek olyan 3. generációs muszlimok, akiknek a szülei orvosok, de a gyerekek, ill. unokák -akik itt egyetemre járnak- még mindig azon a szinten vannak, hogyha véletlenül ráír a barátnőjükre egy magyar fiú, azt megfenyegetik üzenetben.

Ill. gyalázkodnak, azzal vádolnak meg minket, hogy nem tiszteljük a házasságot sem és hogy házas nőkre hajtunk rá. Eközben ők azt nem engedik meg a barátnőiknek, hogy ők maguk utasítsák vissza idegen férfiak közeledését!

Természetesen ezek az extremitások, a legtöbb muszlim rendes, nem tesz ilyet, ugyanakkor a fenti reakció még az értelmiségiek körében is előfordul.

Párhuzamos társadalmak? És hol vagyunk még a melegházasságtól (remélem nagyon messze)...

2017. júl. 6. 12:31
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze hogy menekültet írtam, hiszen keveritek :)

Tudtommal nem nőtt jelentősen a Németországba tartó bevándorlók száma, ellenben elég sok menedékkérelmet kaptak, szerintem rájuk gondoltál.

Ahhoz hogy valaki szavazhasson, német állampolgárság kell, a tartózkodási engedéllyel semmire se mennek se a bevándorlók, se a menekültek. A német állampolgársághoz pedig kell már huzamosabb tartózkodás, német nyelv- és állampolgári ismeretek... stb.

2017. júl. 6. 12:57
 15/15 A kérdező kommentje:
14.: OK, igazad van, menekültek, használjuk ezt a szót ezentúl. Én is erre gondoltam, amit, írtál, mivel nincs állampolgárságuk, így a közelmúltban érkezett muszlimok még messze nem befolyásolhatták az előző parlamenti választásokat. Azaz egy dolog, az ottani muszlim képviselők mit gondolnak és másik, hogy a Németország területén élő muszlimok többsége hogyan vélekedik.
2017. júl. 6. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!