Mi a világ legfejlettebb országa? Japán?
Japánban robotok járkálnak az utcán. Meg nem mondod, hogy ki az ember, és ki robot! Egyedül akkor derül ki, ha vízzel érintkeznek, mert a robotok akkor rövidzárlatot kapnak, és elkezdenek szikrázni..
Viccen kívül: az életszínvonalnak van egy mérőszáma (HDI a neve), ez alapján Norvégia. Japán a 15., Magyarország a 43.
"likvidálni akarják Orbán Viktor úrat."
Ha neked vasárnap késő este Japánról Orbán ugrik be, akkor szerintem kezeltesd magad...
"#4:Egy normális MAGYAR embernél ez normális. Persze akiben semmi Nezethy, Keresztyén érzület nincs és nem gondol és imátkozik minden lefekvés előtt kedves miniszterelnök úrunkra/ért és kormányára/ért akik keményen dolgoznak a magyar nép jólétéért azoknak talán nem itt van a helyük."
Ugye azért nem kószálhatsz szabadon az utcán? :P
8, hagyjátok szegény nyomorékot, elég baj az neki, hogy bezárt a Lipótmező...
A kérdésre pedig annyit, hogy szerintem egyértelműen ott van a legfejlettebbek közt Japán, bár én turistaként voltam, ilyenkor pedig igyekeznek mindig a szebbik oldalát bemutatni az országnak. Egy valami viszont feltűnt: Ennyi nyugodt és mosolygós embert kevés helyen látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!