Vajdasági Magyarok, mi a véleményetek Orbán Viktorról?
Talán az egyetlen politikus aki ténylegessen tett is és tesz is a határon túli magyarokért! A vajdasági magyarok túlnyomó többsége szereti és véleményem szerint okkal! Most olvastam egy olyan cikket hogy 2018-tól azok a határin túli magyarok akiknek megvan a kettös állampolgárságuk és kisbabájuk születik akkor egyszeri 62 ezer forintos támogatás illeti őket! Melyik elődje volt ilyen nagyvinalú??? Semelyik! Kinek köszönhetjük a kettös állampolgárságot vagy épp Ujvidéken az európa kollégiumot? Ez mind Orbán Viktor érdeme! Az emberek szeretik!
Ha személyessen engem kérdezel hogy nekem mi a véleményem rólla: semmi! Én amíg vajdaságban élek soha nem fogok rá szavazni! Azért nem mert nem Magyarországon élek! Természetessen tudom és tudjuk hogy Viktor nem a két szép szemünkért adta a kettös állampolgárságot, de szerintem felelőtlenség ha a határon túli magyarok is élnek szavazati jogukkal ha választásra kerül sor Magyarországon! Beleszólni a belügybe, külügybe, hadügybe, egészségügybe mikor nem is ott élünk?!?!
Aztán itt van a kerítés! Bár szerbiában is volna egy Orbán Viktorunk (mert a vajdasági szerbek túlnyomó többsége is nagyon szereti) mondják többen is! De pont hogy evvel a vajdasági magyar szívta meg egy ideig! Mert a migránsokat nem engették át Magyarországra így olyan helyt tanyáztak vajdaságban mint Horgos, Magyarkanizsa ahol 80 százalék magyar lakta terület! Szerbia ilyen szinten tökelten mert úgy táncolnak migráns ügyben mint ahogy fütyülnek! Aztán a határzár miatt pont hogy ez miatt nem tódulnak már a migránsok erre hanem a horvatok felé veszik az irányt!
Órák hosszákat lehetne írni hogy kinek mi a véleménye Orbán Viktorról, de a lényeg hogy legalább 80 százalékuk szereti és támogatja! Okkal!!
Nekem semmi, abszolút hidegen hagy a politika.
De tény, hogy az idősebb korosztályból sokan szeretik itt Orbán Viktort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!