Újabb terrortámadás volt Londonban. Mi lehet a megoldás?
Figyelt kérdés
Szerintem egyértelműen csak a kollektív bűnösség elve. Ha nem vonnak felelősségre minden muszlimot akkor sosem lesz vége a terrornak.2017. jún. 4. 06:20
31/36 anonim válasza:
30# Ahhoz képest hogy Oroszország lakosságának 15%-a muszlim a lakosság arányához viszonyítva Nyugaton ezerszer több terrorcselekmény történik.
Az a különbség hogy a nyugati titkosszolgálatok simán hagyják hogy a közveszélyes radikális muszlimok a lakosság között járkáljanak mert hát egyenlőre nem csinálnak semmit, addig az oroszoknál ha a KGB megtudja hogy valaki szimpatizál ilyesmivel az egyből megy Szibériába vagy kapja a golyót a fejébe.
32/36 anonim válasza:
#31: Oroszországban még van KGB? Főiskolán úgy tanultam hogy 1991-ben megszűnt.
33/36 anonim válasza:
A KGB alatt nem a KGB-t értem hanem a mindenkori orosz titkosszolgálatot, a lényegen nem változtat: a muszlimok arányához képest Oroszországban fényévekkel kevesebb merénylet történik.
34/36 anonim válasza:
A kollektív bűnösség elve jó megoldás lenne...Ugyanakkor viszont vicc, hogy nem egy terrorakció után derült már ki, hogy végrehajtója, a hatóságok "látókörében" volt, figyelték, stb., mégis sikerrel járt.
35/36 anonim válasza:
36/36 anonim válasza:
Hát lehet már elkéstek a megoldással. Szóval nem tudni.
Gondolom majd megint trikolóros színűre állítja be a sok hülye a frászbukos profilképét, aztán ennyi.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!