Szerintetek meddig megy el Ficó? Vajon melyik fél fog engedni?
Én nem erőltetném ezt a kettős állampolgárságot, sőt ellene vagyok!
Mi értelme külföldön élő embereknek megadni a magyar állampolgárságot?! A fidesz ezzel a lépésével szeretné bebiztosítani a következő választásoknál a győzelmét, erről szól a dolog szerintem.
Nincs Magyarországon elég munkanélküli, segélyen élő ember, előbb rakják rendbe ezt a te1ü országot, utána lehet szó ilyen ök0rségről.
A válasz lemaradt:
ebben a kérdésben Ficonak szurkolok,a mi szemünkben egy igazi sz4rrágó, de szlovákia, illetve saját érdekeit keményen védi és ebben igaza van, nekünk is olyan politikusokra lenne szükségünk, aki ki mer állni a vélt vagy valós igazáért, akár kemény eszközökkel is, és nézd egy "szlovák" szemszögéből, ficonak igaza van!
bocs az utolsó voltam, az marhaság, ne vedd figyelembe.
a lényeg az lett volna, nem a fideszre fognak szavazni
Mindkét Szlovákiai magyar párt (akik egyébként szinte semmiben sem képesek megegyezni) MKP és a Híd is kifejezetten kérte a magyarországi politikusokat, hogy a választásokig ne foglalkozzanak az állampolgárság kérdésével, mert rontja az esélyeiket.
De ezeknek beszélhet az ember, mint a falra hányt borsó, le se szarják...
Fogy a magyar népesség, tele van az ország cigánnyal és kínaival. Egyszerűen muszáj, a magyar nép jövője érdekében kihasználni ezt a lehetőséget.
A Fico a Mi országunknál felével kisebb országnak a miniszterelnöke, ahol ráadásul szerintem 15% magyar él (a pontos adatnak utánanézek). meg kell várni, hogy mit ugrál, ha nagyon hegyeskedik és ő provokál, akkor az EU a szájára csap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!