Elképzelhető egy olyasmi népírtás, mint a holokauszt, csak most a nacionalistákat írtanák ki?
Én nem irtanám ki, de szívesen átnevelném őket.
Nem eredendően a puszta létükkel van bajom, hanem a baromságaikkal, amikben hisznek. Ha nem hinnének benne és másképp gondolkodnának, akkor nem lenne velük baj.
"Te komolyan azt feltetelezed rolam hogy gyerekeket gyilkolnek meg tomegestol, meg embereket kinoznek?"
Te ezt feltételezted volna Karlról, a fiatal, művelt német fiatalemberről? Senkiről nem feltételezel ilyesmit, aztán egyszer csak megtörténik. Gyorsan le lehet jutni ezen a rettegés-általánosítás spirálon oda, hogy márpedig az ellenség olyan rossz, hogy be kell vetni ellenük mindent. Te már ott tartasz, hogy könnyedén meg tudnád ideologizálni, csak nem áll hatalmadban megtenni. Pontosan ott tartasz, mint akit linkeltél. Legalábbis az alapján amiket írsz, nekem így tűnik.
"Persze az olyanokat akik nyiltan jelentik ki liberalis szinekbe"
Nincsenek liberális színek. Liberális ötletek vannak, és ez nem tartozik közéjük. Ez az individualizmus-kollektivizmus vonal másik végén helyezkedik el. Épp ahol te.
"hogy gyilkolnanak amiket linkeltem hat azokkal ugy latszik nem sok problemad van"
Őket is épp olyan bolondnak tartom, mint téged. Szerencsére épp olyan veszélytelenek, mint te.
"mert kb csak futolag emlited oket... viszont engem megallas nelkul szidsz"
Nem velük beszélek, hanem veled.
Persze, hogy elképzelhető!
Még ezen az oldalon is nyomorult mostanság 63%-al fémjelezve irtaná a "széljobbereket", vagy "kivágná európából".
Csak aztán akik ilyeneket vizionálnak nehogy pofára essenek a végén, de ha a frusztráltságukat csak így tudják kitombolni....
Nagyon is vannak akik erre törekednek.
Erika,ha kérdezek valamit,válaszolsz?
Érdekelne a véleményed.
"Te ezt feltételezted volna Karlról, a fiatal, művelt német fiatalemberről? Senkiről nem feltételezel ilyesmit, aztán egyszer csak megtörténik. Gyorsan le lehet jutni ezen a rettegés-általánosítás spirálon oda, hogy márpedig az ellenség olyan rossz, hogy be kell vetni ellenük mindent. "
Uhum, csak akkor en ezzel a logikaval miert nem feltetelezhetem a liberalisokrol ugyanezt? Jah persze mert ti LIBERALIS ok vagytok es ez a tekintely elvuseg mar eleg is minden vad ellen. Mint amikor azt mondtad hogy itt vagy TE mint liberalis es ha TE itt vagy akkor aztan minden hapoy es semmi nem tortenhet :))
14# Mit szeretnel?
"Gyorsan le lehet jutni ezen a rettegés-általánosítás spirálon oda, hogy márpedig az ellenség olyan rossz, hogy be kell vetni ellenük mindent"
na ezzel egyet tudok érteni, a liberális hozzászólók szokták ezen az oldalon írogatni h már csak a kormány erőszakos megdöntése az egyetlen lehetőség, mert akkora diktatúra van mint Észak Koreában
"Én nem irtanám ki, de szívesen átnevelném őket. "
én viszont nem nevelnélek át, mert jobboldali létemre túl liberális vagyok az ilyen hülyeségekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!