Lengyelország okosan tenné, hogyha beperelné az egész Európai Bizottságot?
A lengyelek sokkal ügyesebbek a politikát illetően, mint a magyarok.
Véleményem szerint, helyes döntés lenne beperelni azt az erkölcstelen, liberális hivatalt.
A másik meg:
Hasonlót fontolgatnak Magyarországgal szemben is.
Véletlenül az NGOk nyomására?Milyen civilek?
-Human Rights Watch
-Riporterek Határok Nélkül
-Nyílt Társadalom Európai Politika Intézete
Az utóbbi,direkten Soros szervezete, az előbbi meg közvetetten.Miről beszélünk?
Magyarországot, csak azért piszkálják, mert próbál kiállni a függetlenségéért.Pontosabban, egy liberális aktivista képző egyetemmel szemben és a migrációval kapcsolatban.Egy független szabad nemzet, azt fogad be, akit akar, nem megmondják neki, hogy kiket,mennyit,merre.
Aki meg a "közösség tagjai vagyunk" marhasággal érvel, az sem százas.Ha egy közösség, egy klub idiótákból és több tagja is beleugrik egy kútba vagy elmetszi a saját torkát, akkor abban is utánozni kell őket?Szerintem, nem.
Egyébként is, ki mondta az EU-nak,hogy engedje be a migriket?Kötelezve voltak rá?
Nem nagyon, több Eu tagállamnak is van hadserege, szépen belehetett volna vetni őket a migránsok ellen és egy darab sem jött volna be és nem lennének problémák.
Helyette, az etnikai összetételek rontását választották a brüsszeli csinovnyikok.
# 10/12 Időpont ma 10:37
Amíg azt hiszed, hogy a libsik rosszat akarnak eleve elmebeteg vagy...
"Amíg azt hiszed, hogy a libsik rosszat akarnak eleve elmebeteg vagy..."
Te meg túl elfogult.
A liberálisok jót akarnak, de az a kérdés,hogy kinek?A migránsoknak vagy az európaiaknak?
Ami egyiknek jó, nem valószínű,hogy a másiknak is az.
A liberálisok kétségbe vonják egy adott nép államhoz való jogát, konkrétan az összes európai ország államalkotó népéét.
"nem kötelező tagnak lenni, neked is azt mondom"-én nemmel szavaztam az eu-belépésre.hogy miért nekem mondod azt nem tudom,de talán megmagyarázod.
"Persze a támogatások kellenének, mi?"-dehogy kellenek,b_sszák meg az anyukat a támogatásukkal együtt.persze a jelenlegi helyzetben már létkérdés,azonnali államcsőd lenne ha ezek a segélyek megszűnnének.
"Ha az EU-ban egyébként gerincesebb vezetők lennének, nem ilyen Merkel-félék, már rég kivágtak volna minket, és teljes joggal."-ez a slusszpoén,a hét vicce.belőlünk sokkal többet profitál ausztria meg németo. hiszen ők itt adják el a saját termékeiket.nézz szét az országban,minden területen német nyelvű cuccokkal találkozol.
ráadásul a szarjuk egy részét nálunk is állítják elő,persze még véletlenül sem eu-s fizetést adva,mégcsak meg sem közelítve azt,hanem csak egy kis töredékét.
ráadásul nem termelünk eu-s piacra.
ráadásul Magyarok százezrei mennek hozzájuk dolgozni.ti fideszesek csak hátrafelé tudtok mutogatni,egészen a 30 évig visszamenőleg,az akkori rendszer gazdasági csődjéig.nézd meg észtországot,egykori kicsi,hitvány,csóró országként fényévekkel előttünk járnak már.
Én ezt a felfogást nem értem.
Az EUnak (a teljes Európai Uniónak) akadt egy problémája. Ezt a problémát meg kéne oldani valahogy. Jönnek a menekültek, valamilyen szinten el kéne látni őket. Ezt lehet így is csinálni, de aki nem akarja tettlegesen segíteni a folyamatot, az adhat bele pénzt is, ezzel azok terheit csökkentve, akik tettlegesen segítik.
Aki a homokba dugja a fejét, nem hajlandó semmivel sem hozzájárulni a csoport munkájához (a csoportéhoz, amihez tartozik) akkor mit vár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!