ő is állította, hogy a bizonyítékok a birtokában vannak, én is utánanéztem és valóban igaz a balfour deklaráció és a levél lord rothschildnak. ezek után rakjuk hozzá hogy a zsidóság 1933 ban hadat üzen németországnak(úgy, hogy még országuk sem volt), világméretű bojkott, -> antiszemitizmus. ezek után kérdem én nem volt jogos? most ne a Holokauszt™ ről beszéljünk. hanem az az előtti bánásmódról. felvet ez viszont még egy kérdést: hogy volt képes egy állítólag asszimilálódott zsidóság világméretű bojkottot tartani a német áruk ellen? de persze hülyeség ez a zsidó világösszeesküvéses dolog én meg antiszemita náczi vagyok igaz? :)
Nemhiszem, azért az nem így megy, hogy egyik napról a másikra odaadnak nekik egy országot, a palesztinokat meg eltüntetik onnan. Kaptak egy kis területet, majd egyre jobban terjeszkedtek : [link]
2010. máj. 17. 13:20
12/14 anonim válasza:
Ki ez a Friedmann, es milyen szervezet ulesen hangzott el ez a beszed?
2010. máj. 17. 15:13
13/14 anonim válasza:
Shalom! "Háború után mégsem kapták meg, csak 30 évvel később nem voltak emiatt a a zsidók berágva az angolokra?" De igen, a Balfour deklaráció után pár évvel megkapták a beígért angol gyarmatot, Palesztinát. A földterületet egy aljas összeesküvéssel megszerezték, de hiába volt földjük, nem volt elegendő zsidó emberük az államalapításhoz. Az államalapítással azért kellett várnia a cionistáknak a második vh. utánig, mert nem volt egy szinte zsidó sem Európában, aki önszántából hátrahagyta volna a családját, életét, barátait egy bizonytalan jövőért a sivatagban. Valahogy el kellett érniük, hogy megfelelő számú zsidó ember menjen velük államot alapítani. Mit gondoltok véletlen volt, hogy meghozták a zsidótörvényeket? A cionista háttérhatalomnak valahogy rá kellett venni a zsidó embereket, hogy működjenek együtt velük. Szép szóval, kéréssel nem ment, így el kellett ültetni a fejekben az üldözöttség érzését.
2010. aug. 24. 21:23
14/14 anonim válasza:
Látom belekezdtek abba a témába hogy németországot a zsidók rángatták bele a háborúba ha lehet hasznos információkkal szolgálnék, akinek van türelme olvassa végig, hosszú!
Itt olvashattok róla hosszabban. [link] címe: Volt-e oka Hitlernek az antiszemitizmusra? - reakció Karsai László és Ungváry Krisztián írásaira!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!