Mi a véleményed Benjamin H. Freedman (igen, zsidó) 1961-es washingtoni beszédéről?
http://www.youtube.com/watch?v=qHl6p0xR_kE&feature=related
ő is állította, hogy a bizonyítékok a birtokában vannak, én is utánanéztem és valóban igaz a balfour deklaráció és a levél lord rothschildnak. ezek után rakjuk hozzá hogy a zsidóság 1933 ban hadat üzen németországnak(úgy, hogy még országuk sem volt), világméretű bojkott, -> antiszemitizmus. ezek után kérdem én nem volt jogos? most ne a Holokauszt™ ről beszéljünk. hanem az az előtti bánásmódról. felvet ez viszont még egy kérdést: hogy volt képes egy állítólag asszimilálódott zsidóság világméretű bojkottot tartani a német áruk ellen? de persze hülyeség ez a zsidó világösszeesküvéses dolog én meg antiszemita náczi vagyok igaz? :)
Ismerem, és érdekes tényleg. Az eddig is egyértelmű volt, hogy nem minden úgy történt, ahogy mondják.
History is written by the victor
Én ezt tartottam furának, mikor olvastam:
1939. október 22.-én Lionel de Rotschild, mint Nagy-Britannia és Írország cionista szervezeteinek tiszteletbeli elnöke, Churchill titkárával,- John Colville-val - szemben azon követelésnek adott hangot, hogy a háború céljaként:
"Németországot a zsidókra kell hagyni, és a németeket pedig a világ más népei között szétszórni, szétosztani." (John Colville: "Downing Streeet Tagebücher 1939-1945", Siedler Verlag, Berlin 1988, 31. oldal)
A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:52
igen, ezt én is olvastam, érdekes még ehhez kapcsolva a hitler féle idézetek melyek szerint ha a zsidóság belerángatja németországot egy háborúba... stb. ha kéritek, megkeresem az idézetet
Kezdem megérteni, hogy Hitler igazából nem volt rossz ember. Az átlag zsidó se sokkal jobb mint a hatalmi helyzetben lévő cionisták. Csak nem mindenkinek adatott meg a pénz és a hatalom, de ők is ugyanezt csinálnák.
Erről volt is egy felmérés, hogy az átlag izraeli zsidó gyengének tartja a kormány fellépését a palesztinokkal szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!