Mikor határozzák már meg végre az Európai Unió hivatalos nyelvét?
"Anglia nem része Európának meg az angol nyelv primitív"
Hát mondjuk primitívnek eléggé primitív. Kiforratlan nyelv.
"Nem is értem, hogy a britek, amcsik, meg a "többiek", hogyan tudnak egyáltalán életben maradni így, elhülyülve."
Úgy, hogy a többi népek vérét szívták. Az angolok gyarmatokat tartottak fenn, az amcsik meg a fél világot szétrabolták és végiggyilkolták. Eleve már az USA létrejötte is egy népirtás által következhetett csak be.
Ezen primitív népek kizárólag erőszakkal voltak képesek fennmaradni, mert önmaguk számára az élet fenntartásához szükséges alapvető javakat nem voltak képesek megtermelni, épp a tudás hiánya miatt. Ezért másokat gyilkoltak és az ő javaikat emésztették fel.
Nem baj, hogy nem tanultál történelmet, senki nem is várja el tőled, csak kicsit furcsa. Én pl. azt hittem kötelező tárgy.
Igen, ez igaz. Ehhez lehetné még hozzátenni ezt-azt. Pl. aztr, hogy a sok bevándorló nem akarna az EU-ba jönni, ha az országát nem rombolják le kataonailag, gazdaságilag, politikailag.
De Európában miért kéne egy olyan nemzet nyelvét beszélni, amely eorofób? És európaidegen?
Miért pont a német? :D
Hülyeség az egész felvetésed.
'Eleve már az USA létrejötte is egy népirtás által következhetett csak be.'
Miről beszélsz te?
'ráadásul eurofób és keletgyűlölő.'
'Anglia az európa-ellenes náci ország.'
Téged pedig ilyen hozzáállással nyugodtan nevezhetlek anglofóbnak :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!