Németországban mi a jelentősége az ARD közmédiának?
Annyira nem az, de unalmas. És senki sem szereti amikor ráerőszakolnak valamit.
Csak az a helyzet, hogy ha előfizeni kéne rá, akkor lehet éhen halnának.
Egyébként a német politika sem annyira liberális mint amennyire kifelé mutatják. De ez más kérdés.
Egyes, attól, hoyg nem érted, vagy neked nem tetszik, még más találhatja érdekesnek, sőt fontosnak is. Persze te nyilván az illegálisan kicsempészett UPC-vevővel nézed a magyar szemetet, miközben köpködsz meg fröcsögsz, hoyg a szemét németek így meg úgy - de azért a pénzük az kell, mi?
Én szégyellem magam miattatok.
Nagyon is lényeges amit az 1es írt.
Fizettetnek egy kéretlen szolgáltatásért méghozzá hatóságilag,kötelező jelleggel.Nagy kalap f@os mindegyik,egytől-egyig.semmirevaló műsorokkal meg a kormánypropagandahíradóval az élen.Pont mint Mo.-on a fityeszes médiumok.
Míért kéne hogy fizessek a hazugságaikért,ha a neten ingyen nézegethetem azt amit akarok?
4#
Látom a mindetjobbantudó turbószittyamagyar itt felütötte a fejét.
"
"Egyes, attól, hoyg nem érted, vagy neked nem tetszik, még más találhatja érdekesnek, sőt fontosnak is."
Lehet jobban értem mit te a magyart. A hozzászólásod minőségéből és jóindulatából ez sugárzik.
"Persze te nyilván az illegálisan kicsempészett UPC-vevővel nézed a magyar szemetet, miközben köpködsz meg fröcsögsz, hogy a szemét németek így meg úgy - de azért a pénzük az kell, mi?"
Nem csinálok semmit illegálisan, mindenki magából indul ki.
Pl. a fajtád kijön aztán magyar rendszámmal sunnyog, mert drága az adó. Amit használok azért adózok is. De mivel vagy dolgozok, vagy kirándulok, 6 éve nincs TV-m, mert amit néha megnézek azt megteszem laptopon. (tudtommal ez nem illegális)
Azt meg nem mondtam sehol hogy szemetek a németek, csak mert a tv adót meg a kutyaadót igazságtalannak tartom.
Inkább magyarországra megyek ritkán ahhoz az 1-2 normálishoz, akit érdemes meglátogatni, mert tele van szeméttel. Tulajdonképpen normálisabbak itt elhallgatnak, amikor hozzád hasonlókat meghallják magyarul beszélni. Olvass csak utána 1-2 blogon.
"Én szégyellem magam miattatok."
Én is a hozzád hasonló előítéletes prolik miatt. Hadd legyen jogom hozzá hogy ne tetsszen valami, és majd ha lesz igényem valamire, akkor arra előfizetek, és nem azért mert kötelező.
5#
Kedves kérdező. Mindig jöttök a szövegértéssel, amikor nem tudtok szabatosan értelmesen egy sort megfogalmazni.
Milyen választ vársz arra hogy mi a jelentősége 2 nagy TV-adónak?
Kb. azt lehet mondani a minőségről, mint 6-os írja, neki köszönöm a megerősítést. Csak nem akartam ilyen drasztikusan fogalmazni, mert nem nézek nagyon TV-t, viszont ha beleolvasok a műsorújságokba, ezeken nem találok semmi érdekeset.
Ha meg úton vagyok, és hotelban este unalmas óráimban belenézek, úgyis elkapcsolom, mert csak langyi unalmas sorozatok vannak esetleg. Nagyon ritka a jó műsor.
A rádiójukat sem hallgatom, legalábbis ennek a bandának. A kedvencem, A Radio SAW érdekes módon fenn tudja tartani magát ilyen maffiamódszerek nélkül is.
Itt egy sztori, hogy hogy képesek elmenni egy 2 gyerekes egyedül élő csóri anyával szemben akár letartóztatásis is:
Annyit hozzátennék, hogy a németek nagy része is igazságtalannak tartja, csak ők nem olyan hőbörgők mint a magyarok.
Szóval ezek után lehet egy véleményem azt hiszem.
De most már én is szeretném tudni, hogy mire vagy kíváncsi?
Esetleg nekem buta földönfutónak is egyértelmű legyen, adj meg a) b) c) válaszlehetőségeket, és akkor nem kell mérgelődnöd velünk pórnéppel.
Ja és még:
"de azért a pénzük az kell, mi?"
Igen amiből le is adóztam tavaly 23 ezer eurót, 500 eurót járműre és 400-at a házamra.
Te mennyire vagy hasznos tagja a német társadalomnak? Vagy csak viszed amit tőlünk dolgozóktól elvesznek? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!