Örülnél ha Macron nyerne a franci elnökválasztáson? Bővebben lent.
"Ez valami megszokott fidesz propaganda szöveg?"
Nem vagyok fideszes. Én inkább szélső liberális és anarchista vagyok. Amúgy egyik párt sem érdekel. Inkább kívülről szemlélem az eseményeket. Figyelem a bomlasztást.
,,Franciaország teljes iszlamizálása"
Már 10 éve ezt mondjátok állandóan, hogy már nem fognak franciák maradni, csak afrikai bevándorlók, Iszlám lesz a fővallása, stb. Azóta se lett semmi belőle.
Az meg elég gyenge próbálkozás, hogy te nem vagy Fideszes, a Soros szervezetei résznél lebuktál. Már csak a nagyon elvakult Fideszesek Sororosznak mindenhol állandóan.
"Az meg elég gyenge próbálkozás, hogy te nem vagy Fideszes, a Soros szervezetei résznél lebuktál."
Az a gyenge próbálkozás, hogy te nem vagy érdekelt a hozzászólásodban. Jól megtanultad a leckét a gyuri bácsitól te is és a fideszesek is a baloldal is. Orbán sem gerincesebb mint a soros bérencek, mind meg vannak vásárolva csak az emberek még nem tudják. Engem legalább nem fizet senki ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!