Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Titeket is irritál Macron?

Titeket is irritál Macron?

Figyelt kérdés
Mikor megszolal elkapcsolom tenyérbemászó képe van meg beképzelt is.. Kijelenti előre, hogy elnök lesz..
2017. ápr. 27. 18:01
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Vegre legalabb nem en vagyok egyedul ezzel:)
2017. ápr. 27. 18:38
 12/23 anonim ***** válasza:
5%

Ha a realitásnál maradunk akkor igaza van, nem lehet tenni semmit a terror ellen. A merénylők leleményesebbek, mindig egyel előrébb járnak, hiába gépfegyveres kommandósok járkálnak az utcán, amikor pár kerülettel arrébb több embert összeszurkál valaki, vagy épp robbant. Tehát lehetetlen megakadályozni, ahogy Európát sem lehetne megszűrni a gyanús emberektől.

Hisz olyan is követett el merényletet aki már az adott országba született, mégis szimpatizált a szélsőséggel.

2017. ápr. 27. 18:39
 13/23 anonim ***** válasza:
89%

Macron egy cuckold.

A saját,20+ évvel idősebb tanárnőjét vette el feleségül.Pedig nem rusnya rusnya férfi.

A feleségének a gyereke annyi idős,mint ő.

2017. ápr. 27. 19:07
 14/23 Shai-Hulud ***** válasza:
24%
Engem Marine Le Pen sokkal jobban irritál.
2017. ápr. 27. 20:29
 15/23 A kérdező kommentje:
Gondolom fáj neked az igazság és azért.
2017. ápr. 27. 21:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Beteg az az ember.
2017. ápr. 27. 21:31
 17/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked mi a problémád azzal, ha valakinek Le Pen asszony az irritálóbb alak? :)
2017. ápr. 27. 23:17
 18/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem probléma:) sőt örulok a mas velemenynek is de indoklast meg nem halottam, hogy miert!
2017. ápr. 28. 00:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen, nem is vagyok hajlandó rá szavazni jövőre.
2017. ápr. 28. 02:02
 20/23 anonim ***** válasza:

Úristen, már itt is megjelent a sok fideszes-orosz bérenc kommentelő.

Macron nem tenyérbemaszóbb mint Hollande, Fillon vagy Le Pen.

Ezerszer inkább Macron mint az a papucs Hollande, aki semmit nem csínált.

Macron lehet hogy liberális, migránspártolónak számít, de kormányon majd kibújik a szög a zsákból.

Le Pen pedig igérget fűt-fát, ő sem gondolja komolyan hogy kilép az EU-ból, mert 1. onnan kapja a fizetését több párttársa is, 2. nem akar magával kicseszni.

Az hogy Macron irritál-e minket, az egy más dolog, nem mi fogunk úgy sem dönteni, hanem a franciák. Választási kampányban mindenki azt mond, amit akar, de a tettek mást bizonyítanak mindig.

2017. ápr. 28. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!