Mit lehetne szerintetek kezdeni ezzel a merkellel (direkt kis betű) meg a migránsaival? Csak engem irritál ez a "nő"?
Ameddig csak Németországgal csinálja ezt, addig semmit.
Ha már elkezd izmozni,meg pattogni, hogy "migránsokat kell befogadni", akkor lehet ellene tenni.
ma 19:45
pont ez az ami bosszant,hogy nem csak a németek nevében ebszél,hanem egész Európa nevében...De mondom kedves liberális társaim. Belehet családokat fogadni,támogatni őket,stb,és utána lehet prédikálni. :)
ma 19:51
Sok mindent kellene a nemzetközi egyezmények értelmében tenni,de ha a józan ész mást diktál nincs mese.Apropó csak egy példa...NATO...Talán nem minket,meg a NATO határán lévő országokat kellene felfegyverezni,normálisan az amerikaiaknak,a helyett,hogy az ISISnek küldenék azokat,meg a többi terror szerveztnek,akiket látszólag elítél,de a háttérben mégis támogat?Arab tavasz tessék itt az eredménye...Merkel? Mivel mentett meg? :DDDDDDDDDDD Ad egy ,ha valaki lop miért mással mosatná tisztára a saját dolgát?Főleg,ha marha nagy hatalma van,és simán megtudná tenni bárki bevonása nélkül? Na én itt fejztem be,mert ha tovább kommentelnék,tuti valami nagy "buli" indulna el itt,és nem azért tettem fel a kérdést....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!