Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit lehetne szerintetek...

Mit lehetne szerintetek kezdeni ezzel a merkellel (direkt kis betű) meg a migránsaival? Csak engem irritál ez a "nő"?

Figyelt kérdés
2016. júl. 8. 19:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel. Szerencsére nem itt csinálja.
2016. júl. 8. 19:29
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Bunkó paraszt vagy, az már biztos!
2016. júl. 8. 19:29
 3/12 anonim ***** válasza:
77%
Már nem azért de most mi közöd van hozzá hogy ő Németországban a hazája demokratikusan megválasztott vezetőjeként, toronymagasan legnépszerűbb politikusként mit csinál?
2016. júl. 8. 19:36
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem csak téged irritál. Még nagyon sok agymosottat, aki a pártállami propagandából tájékozódik.
2016. júl. 8. 19:39
 5/12 anonim ***** válasza:
37%

Ameddig csak Németországgal csinálja ezt, addig semmit.

Ha már elkezd izmozni,meg pattogni, hogy "migránsokat kell befogadni", akkor lehet ellene tenni.

2016. júl. 8. 19:45
 6/12 A kérdező kommentje:
A munkahelyekről ne is beszéljünk..a magyarnak sincs,szerinted a migránsnak lenne? Az nem elég,hogy a rendőrök adták nekik a ételt,vizet,ők meg elhajítják? De tudod mit...Te akkora migráns párti vagy,akkor fogadj be 2-3 családot fejenként 4-5 gyerekkel,és etesd,stb őket. Utána járjon a szád. :)
2016. júl. 8. 19:47
 7/12 A kérdező kommentje:

ma 19:45

pont ez az ami bosszant,hogy nem csak a németek nevében ebszél,hanem egész Európa nevében...De mondom kedves liberális társaim. Belehet családokat fogadni,támogatni őket,stb,és utána lehet prédikálni. :)

2016. júl. 8. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
nem ő pattog a hatályban lévő nemzetközi és uniós egyezmények értelmében nekünk kellett volna az összeset befogadni aki itt az unióba lépett. Merkel megmentett minket cserébe annyit kér hogy igazságos elosztás címszó alatt pár százat befogadjunk. Ez azért nem akkora valami amikor meghitelezett letelepedési kötvénnyel nincstelen kokerók meg kecskepásztorok ezrei települnek az országba hogy a a fidesz és holdudvarának a lopott milliárdjait tisztára mossák.
2016. júl. 8. 19:51
 9/12 anonim ***** válasza:
37%
Tényleg még Merkelt védítek? Hát engem nem érdekel kiket szabadít rá Németországban a németekre, de most az únió (aminek tagjai vagyunk) recseg-ropog őalatta.
2016. júl. 8. 20:13
 10/12 A kérdező kommentje:

ma 19:51

Sok mindent kellene a nemzetközi egyezmények értelmében tenni,de ha a józan ész mást diktál nincs mese.Apropó csak egy példa...NATO...Talán nem minket,meg a NATO határán lévő országokat kellene felfegyverezni,normálisan az amerikaiaknak,a helyett,hogy az ISISnek küldenék azokat,meg a többi terror szerveztnek,akiket látszólag elítél,de a háttérben mégis támogat?Arab tavasz tessék itt az eredménye...Merkel? Mivel mentett meg? :DDDDDDDDDDD Ad egy ,ha valaki lop miért mással mosatná tisztára a saját dolgát?Főleg,ha marha nagy hatalma van,és simán megtudná tenni bárki bevonása nélkül? Na én itt fejztem be,mert ha tovább kommentelnék,tuti valami nagy "buli" indulna el itt,és nem azért tettem fel a kérdést....

2016. júl. 8. 20:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!