Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha lenne egy NATO Vs Oroszorsz...

Ha lenne egy NATO Vs Oroszország + Kína + Japán háború, szerintetek ki nyerne?

Figyelt kérdés
Ne a jelenlegi politikai helyzetet vegyétek alapul, hanem a fasizmus erősödne és a kommunizmus is . (vagyis az ellenzékek) És egy gazdasági világ válság előtti időszak lenne... ó igen és , összesen 8 évig tartana ez a ,,Világháború"!

2017. ápr. 14. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%

Onnan, hogy veled ellentétben informált vagyok. Kína meg Észak Korea mint szövetségesek? LOL, idióta. Nyilván azért helyetett Kína 150.000 katonát az Észak-koreai határra, mert akkora örök barátok, meg a szénkereskedelmet is azért szüntették be...

Szerintem a Japánok nyugodtan csöndben maradhatnak az atomkárokkal kapcsolatban, köszönömszépen.

Ha te komolyan elhiszed, hogy Észak-Korea bármiféle fenyegetést jelent, akkor igazán nem tudok mit kezdeni veled. Fogyassz még fősodratú médiát.

2017. ápr. 25. 18:46
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Ja, és mint mondtam, Észak-Koreának NINCSEN rakétára felszerelhető atomfegyvere. Az összes ilyen fenyegetésük csak propaganda és félelemkeltés.

A jelenlegi rakéta rendszere pedig kb. az 50-60-as évekből való, a hadserege tapasztalatlan, a lakosságának a döntő többsége alultáplált.

Ennek ellenére nem támogatom Észak-Korea lerohanását, mivel egyike azoknak az országoknak a világon, amiknek nincsen (((bizonyos emberek által birtokolt))) jegybankja. A másik két ilyen ország Szíria és Irán, korábban Líbia, korábban Irak.

Ha az Észak-koreai államot mindenképpen el kellene tüntetni a Föld színéről, akkor sokkal járna mindenki, ha Kína vagy Dél-Korea tenné ezt, mivel sokkal kevesebb vérontással járna. Az USA ellen az utolsó öregember is fegyvert fogna, mert annyira meg vannak félemlítve az amerikaiaktól (az amerikai hadseregről szóló rémhírpropaganda mindennapos, és egyébként nem teljesen megalapozatlan).

Ráadásul az utóbbi két állam jóvoltából a kultúrájuk sem tűnne el, és nem változna az egész világuk valami abszurd szürreális pokollá, ahol McDonalds-okat látsz a rizsültetvény mellett, és így tovább.

2017. ápr. 25. 18:53
 13/13 anonim ***** válasza:

"Én csak felvetettem, hogy igen veszélyesek, mert fanatikusak, atomrakétáik vannak, és Japán már panaszt tett miattuk, hogy a Japán szigetvilág szenvedett már kisebb károkat az északkoreai atomkísérletek miatt. "

Fanatikusak? Külföldi segélyek nélkül pár hónap után a dagika már lámpavason lógna... a rakétatechnikájuk meg valójában kőkorszaki. Attól, mert esetleg van 1 vagy 2 atombombájuk, amit célba sem tudnak juttatni, még senki sem fog hasra esni.

"Persze azt ne szó szerint értsd, hogy "100% ők nyernének". Bár mivel szövetségesei Oroszországnak és Kínának, eléggé elgondolkodtató az erejük... "

Egyik országnak sem szövetségesei, távolról sem.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És akkor most egy a 888.hu-ról és a 444.hu-ról is:

[link]

[link]

(Funfact: a 888 cikkében ez a Nógrádi a világ legsemmirevalóbb biztonságpolitikai """""szakértője"""""".)

2017. ápr. 25. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!