Azon lepődtem volna meg, ha nem szavazzák meg. Ők is Európa elpusztításán dolgoznak.
2017. ápr. 7. 22:08
3/21 anonim válasza:
Nagyon helyesen tették. Már ha igaz, a forrásod hajlamos a hazudozásra ha az ellenzékről van szó.
2017. ápr. 7. 22:11
4/21 anonim válasza:
Nincs is mit nagyon csodálkozni, a ballib EP képviselők jelentős része Soros bűnszervezeteihez kapcsolódik ilyen-olyan módon és gyanithatóan fizetéskiegészitést is kapnak New Yorkból. Akik meg nem, azok pedig szimplán ennyire barmok hogy képesek Európa elpusztitásához hozzájárulni a polkorrekt migrisimogatásukkal.
2017. ápr. 7. 22:39
5/21 anonim válasza:
Súlyosan beteg elmére vall, ha valaki szerint a háború elől menekülők megsegítése elpusztítja Európát.
2017. ápr. 7. 23:47
6/21 anonim válasza:
Az vall súlyosan beteg elmére, hogy örülünk annak, hogy teljesen eltérő, velünk összeférhetetlen kultúrájú tömegek lepik el kontinensünket.
2017. ápr. 8. 00:09
7/21 Jeffrey Spender válasza:
A humanista hozzáállással és befogadással az a probléma, amiről próbál 59%-os beszélni, hogy a 90-es és 2000-es években is voltak jóval Szíriát megszégyenítő háborúk, népirtások, meg nem csak Szíriából áll a világ, mégsem volt ennyire érzékenyek az emberek.
Hányszor fogjátok elsütni a háborúk elől menekülők szöveget ?
2017. ápr. 8. 00:26
8/21 Shai-Hulud válasza:
Jé, én nem is tudtam, hogy a teljes magyar baloldal ott ül az EU parlamentben.
Miket nem tud meg az ember egy ártatlannak korántsem tűnő kérdésből! :-D
2017. ápr. 8. 00:46
9/21 anonim válasza:
Addig amíg fel nem fogjátok. Ha eszetlen fajgyűlölők vagytok, akkor a végtelenségig.
2017. ápr. 8. 01:14
10/21 Jeffrey Spender válasza:
#9:
És azt hajlandó leszel megmagyarázni, hogy eddig miért sz*rtátok le a "menekülőket", miért csak most világosodtatok meg ?
Mi az a mennyiség, amit be kéne fogadni ? Ha komplett Afrikát, akkor azt ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!