Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerinted kik a legbefolyásosa...

Szerinted kik a legbefolyásosabb országok a világon?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 21:07
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Izráel országa... amíg rá nem dobják az atomot.
2010. máj. 12. 21:13
 2/10 anonim ***** válasza:
74%
Sajnos igaza van az elöttem válaszolónak, bár remélem senkire nem dobnak atomot.
2010. máj. 12. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

amerika - a pénze és technikájának hadseregének köszönhetően

izrael - az antiszemita, holokauszt "pajzs" miatt, plusz haderő, meg hadsereg

kína - mivel mindent ott gyártanak szinte, gazdaságilag

svájc - mert talán az egyetlen semleges ország, bankok, "menedékhely"

oroszország - földgáz

persze vannak még befolyásos országok, de ezek a leginkább befolyásosabbak az említett indokok miatt.

2010. máj. 12. 21:16
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
jah izraelhez hozzáteszem még, hogy sok pénzük van így beszivárognak az országok gazdaságába a tőkével, emiatt is, illetve ugyebár USA mögöttük áll.
2010. máj. 12. 21:18
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Félreértés ne essék, én sem szeretném, hogy akárkire atomot dobjanak, mert beláthatatlan következményei lennének az egész világra nézve. Azonban Izrael politikája nagyon erősen sodorja a világot egy esetleges harmadik világháború felé... első voltam.
2010. máj. 12. 21:21
 6/10 anonim ***** válasza:
48%
a nagyhatalmak... usa, kína, oroszok, franciák, németek, angolok ...
2010. máj. 12. 21:31
 7/10 anonim ***** válasza:
72%
Izrael
2010. máj. 12. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
59%
Magyarország! :D na viccet félretéve itt 3 vh nemlessz! Elszórák az első atomot és puszi pá megy rá a válasz! És ez hát nem sok kecsegtető lehetőséget ad a békében élni kívánó emberek számára! Amugy sztem a legbefolyásosabb ország szerintem is ezek a zsidó hordából összeverbuválódott hordák!
2010. máj. 13. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
A Harmadik Világháborút nem tudom mivel fogják megvívni, de abban biztos vagyok, hogy a negyediket kövekkel és botokkal.-Albert Einstein
2010. máj. 14. 22:19
 10/10 anonim válasza:
52%

USA- Interkontinentális nagyhatalom, a világ leggazdagabb országa.

Izrael- az USA sem mer vele ujjat húzni, mert a MOSZAD nagyon-nagyon sok mindent tud, és jól használja az infókat. Nagyon sok mindenben benne van a keze, mint az USA szövetségesének...

Oroszország- mart nagyon-nagyon nagy

Kína- mert sokan vann

Németország- növekvő gazdasága, és bankszámlája miatt.

SVÁJC- teljesen semleges, nincs ország ami bele merne kötni, gyakorlatilag az egész világ a kezükben van, de csöndben vannak, és nem vernek semmit nagy dobra - háát így kell élni...

2010. máj. 17. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!