Még vannak itt olyanok, akik mérsékeltnek hiszik az Asszad ellen küzdő terroristákat?
Évekig ez a hazugság ment annak ellenére, hogy a "mérsékeltek" gyakran vágták le emberek fejét, végeztek ki keresztényeket, a nyugat pedig ezeket akarta hatalomra segíteni.
Most hogy Asszadék már sorba szabadítják fel tőlük a városokat és minden veszni látszik számukra taktikát váltottak és elkezdték a civileket robbangatni.
Már a 444 is csak simán felkelőknek nevezi őket, nem mérsékelt felkelőknek:
"Asszadot pedig szeretik a szírek, így ünnepeltek Aleppó felszabadulásakor: "
Ha annyira szeretik, akkor miért nem tartottak még egyetlen olyan választ sem, ahol részt vehettek a nemzetközi megfigyelők. Eddig még egyetlen megfigyelőt sem engedtek be ellenőrizni a választások hitelességet, függetlenül, hogy iraki, iráni, orosz, angol, amerikai, kínai.
Mert én sem itt töltöm az életemet?
Amúgy válaszoltam, csak azt valamiért törölték. Onnantól meg úgy voltam, hogy akkor mindegy.
1-es.
Az ilyen diktátórok miatt lesznek ilyen fanatikus felkelők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!