Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Még vannak itt olyanok, akik...

Még vannak itt olyanok, akik mérsékeltnek hiszik az Asszad ellen küzdő terroristákat?

Figyelt kérdés

Évekig ez a hazugság ment annak ellenére, hogy a "mérsékeltek" gyakran vágták le emberek fejét, végeztek ki keresztényeket, a nyugat pedig ezeket akarta hatalomra segíteni.

Most hogy Asszadék már sorba szabadítják fel tőlük a városokat és minden veszni látszik számukra taktikát váltottak és elkezdték a civileket robbangatni.

Már a 444 is csak simán felkelőknek nevezi őket, nem mérsékelt felkelőknek:

[link]

2017. márc. 19. 14:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Asszadot pedig szeretik a szírek, így ünnepeltek Aleppó felszabadulásakor: "

Ha annyira szeretik, akkor miért nem tartottak még egyetlen olyan választ sem, ahol részt vehettek a nemzetközi megfigyelők. Eddig még egyetlen megfigyelőt sem engedtek be ellenőrizni a választások hitelességet, függetlenül, hogy iraki, iráni, orosz, angol, amerikai, kínai.

2017. márc. 20. 00:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha nem válaszolgatsz, akkor minek teszel fel kérdést?
2017. márc. 20. 21:42
 13/14 A kérdező kommentje:

Mert én sem itt töltöm az életemet?

Amúgy válaszoltam, csak azt valamiért törölték. Onnantól meg úgy voltam, hogy akkor mindegy.

2017. márc. 21. 00:02
 14/14 Drakula ***** válasza:

1-es.

Az ilyen diktátórok miatt lesznek ilyen fanatikus felkelők.

2022. júl. 30. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!