Az EU tagállamai miért ilyen naivak a migrációval kapcsolatban?
Nem tudom, számomra érthetetlen ez a naivitás.
A beözönlő emberekről semmit sem tudni,sem azt,hogy kik valójában,hány évesek, honnan jöttek.Semmi sem bizonyítható, mivel nincsenek hivatalos papírjaik.Benyögni meg bármit belehet.
Igen nagy naivitásra, de inkább ostobaságra utal,hogy ilyen embereket hagynak mozogni, azt csinálni, amit akarnak.
Szerintem, két lehetőség választása elé kellene őket állítani:
A/ Zárt rendszerű táborban maradnak.
B/Nyomkövető chippet ültetnek beléjük.
Semmi érthetetlen nincs ebben.
Olyan jólétben élnek, hogy mentalitásban átkerültek egy párhuzamos világba.
Elég csak elbeszélgetni egy magyar liberálissal és rájössz te is.
Könnyű ezt neked onnan a fotelból kitalálni.
1. Ezek az emberek jönnek. Akármit csinálhatsz, jelenleg az a tény hogy felszállnak a hajóra és mennek. Nem tudod pillanatnyilag megállítani őket egykönnyen, nem lövethetsz közéjük még ha sok marha ezt is mondaná. Ilyet nem lehet csinálni és pont.
2. Próbálják őket táborokba rendezni, felügyelni őket de ez nem egyszerű. Ha embertelen körülmények közé zársz ezreket akkor - akár menekült akár nem - abból balhé lesz, ami senkinek sem jó. Nagyobb balhé lenne, mint ami most itt-ott van.
3. Nyomkövető chipet meg tegyél a kutyádba, szerintem. Vagy inkább ültessünk egyet beléd is.
4. Rengeteg ember próbálja megoldani emberséges módon a helyzetet. Tiszteld őket.
3#
A saját érdekeinket kell elsősorban szem előtt tartani.
Az a buta hanyatló Nyugat mit sem ért a világból, ezért is olyan buták és hanyatlóak.
"A beözönlő emberekről semmit sem tudni,sem azt,hogy kik valójában,hány évesek, honnan jöttek.Semmi sem bizonyítható, mivel nincsenek hivatalos papírjaik.Benyögni meg bármit belehet."
Igen, épp ezért régóta bevett gyakorlat, hogy elbírálják az egyén kérelmét, mielőtt megkapna bármiféle menekültstátuszt.
"Igen nagy naivitásra, de inkább ostobaságra utal,hogy ilyen embereket hagynak mozogni, azt csinálni, amit akarnak."
Ez ennél picit bonyolultabb kérdés, de alapvetően egyetértek, nem jó a jelenlegi szabályozás.
"A/ Zárt rendszerű táborban maradnak."
Én is ezt támogatom, de ennek nagyon gyors lefolyásúnak kellene akkor lennie, márpedig nem az.
"B/Nyomkövető chippet ültetnek beléjük."
Nem gyakorlatias, mert leszedhetik, manipulálhatják.
0. Az 500 millió európaihoz képest tízszer ennyi menekült esetén is nevetséges volna özönlésről beszélni.
1. Európának alapvetően szüksége van a bevándorlókra gazdasági okokból.
2. Nekünk magyaroknak különösen és duplán nagy szükségünk lenne rájuk, mert a mi fiatal munkavállalóink tömegesen vándorolnak ki nyugatra meg Amerikába és ezt pótolni kellene.
3. A bűnözőket a saját jól regisztrált, anyakönyvezett, agyondokumentált polgáraink közül sem tudjuk csak úgy kiszűrni, miért akarnánk többet elvárni a bevándorlóktól. Aki bűncselekményt követ el, arról majd a bíróság ítélkezik akár tősgyökeres, akár újabb jövevény.
4. Én nem szeretnék olyan világban élni ahol ember és ember között származási alapon különbséget tesznek, vagy ahol nem utazhat mindenki oda ahová akar. Én nem szeretnék tovább határokkal szétszabdalt világban élni. És olyan helyen sem ahol "biztonsági okokból" korlátozzák a szabadságomat.
5. A problémák megoldását az integráció jelenti, ami nem beolvadás, hanem együttműködés, beilleszkedés, kölcsönös alkalmazkodás, kölcsönös előnyök érdekében.
" Európának alapvetően szüksége van a bevándorlókra gazdasági okokból. "
Muterodnak is szüksége lenne egy nagy büdös péniszre, de senki sem örülne ha ellene még egy hozzád hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!