Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Hány migránsvadász dolgozik...

Hány migránsvadász dolgozik Európában?

Figyelt kérdés
[link]

2017. márc. 12. 08:17
1 2 3
 11/24 Molyember ***** válasza:
10-es, nyugodj meg, pontosan ezt gondolják rólad. :)
2017. márc. 12. 09:39
 12/24 A kérdező kommentje:

"Dinko Valev-nek kellene az EU elnökének lenni!"

Ezzel tökéletesen egyetértek. Akkor talán azt mondanám, hogy volt valami előnye is a belépésnek.

2017. márc. 12. 09:48
 13/24 Gugu Gabor ***** válasza:
Én mindhatni főállású migráns vadász vagyok, szerintem jol csinom :)
2017. márc. 12. 09:50
 14/24 A kérdező kommentje:

"Barátom, ha az utcán hemzsegő migránsokból te eddigi életedben legalább tízbe botlottál, akkor én vagyok a római pápa, a zsidó főrabbi és a muzulmán főajatollah egy személyben."

És nem kezelnek ezzel? Rendesen jársz pszichiáterhez?

Ezrével bóklásztak Calaisnál és Transmarcknál is. Transmarckban nem is volt érdemes egyedül sétálni, mert biztos, hogy azonnal ki is raboltak. Egyszer egyet átadtam a francia hatóságoknak, még a lakatom is leverte a tetű amit máig nem térített meg. Ezek a férgek kövekkel és botokkal támadnak mint az ősember. Szerencsére mára már eltakarították őket, mind Calais, mind Transmarck nagyjából csendes. De még mindig látni elvétve kisebb csoportokat, 2 max 3 főt. Ha ennél többen tömörülnek a Douane szerencsére azonnal lecsap rájuk. Calais néhány hónapja még olyan volt mintha ütközetbe mennél. Vetettél egy keresztet aztán mentél tovább és ha Isten veled volt volt túlélted.

De látom neked ezen állapotok fenntartása és még talán Magyarországra importálása is szimpatikus lenne, csak azt nem értem miért. Bár egy ilyen mentálisan beteg embernél le is tettem arról, hogy ebben értelmet keressek.

Legyél nyugodt, ha én lenne az Eu elnöke biztos, hogy már tűzparancs lenne a határokon.

2017. márc. 12. 10:00
 15/24 A kérdező kommentje:
Arra tudna válaszolni valaki, hogy az ilyen hozzászólók, miből számolják ki, hogy más csak tíz migránst látott? Ha csak tíz lenne belőlük, szerintetek engem érdekelne? Annyi elfér, de ezek ezrével vannak. Bár azt gondolom tizeske, ha te ezeket csak tíznek látod akkor szerintem életedben még Calais vagy Marck környékén nem jártál.
2017. márc. 12. 10:13
 16/24 anonim ***** válasza:
47%
És arra tudsz válaszolni, hogy miért provokálod az embereket egyértelműen kitalált mesékkel? Ennyire fontos az eszelős fajgyűlölet? Nyugodtan bevallhatod, hogy életedben nem jártál sem Calaisben, sem máshol a falud határán túl, csak a fideszes lakájmédiából kaptad a torz világképedet.
2017. márc. 12. 10:21
 17/24 A kérdező kommentje:
Mért állítanék olyat ami nem igaz? Én nem te vagyok. :)
2017. márc. 12. 10:39
 18/24 A kérdező kommentje:
De ha azt akarod állítani, hogy te többször jártál, akkor áruld el nekem Transmarckban a Pidou előtt hány sorban vannak a parkolók. És rögtön kiderül ki hazudik.
2017. márc. 12. 10:41
 19/24 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem a libsi még életébe nem látott migrantot. Én is megerősítem Kállénál évekig volt ostromállapot. Volt hogy a migrántok megtámadták az alagutat és annak is hajóznia köllött aki eredetileg vonatra tervezett. Volt olyan diliház a kikötőbe mint az állat.

Akkor hun vótatok libsik?

2017. márc. 12. 10:48
 20/24 Molyember ***** válasza:
86%
Soros György segélycsomagjait (autó, belvárosi lakás, havi 3000 eur költőpénz) juttattuk el a migránsoknak.
2017. márc. 12. 11:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!