Mi ez a hülyeség, hogy az USA pénzeli a terrorizmust, az ISIS-t, az Al-Kaidát, meg hogy a szeptember 11. is az USA műve volt? Ki talál ki/terjeszt/hisz el ilyen marhaságokat?
Nem hülyeség.
Az ISIS-t valóban az USA hozta létre, fegyverezte fel, és képezte ki, hogy Asszad rendszerét döntse meg Szíriában.
De azok rájöttek, hogy Asszad az orosz segítséggel nem könnyű falat, szóval inkább megalakították az Iszlám államot azokkal az irakiakkal, akinek tele volt a hócipője az amerikai demokrácia exporttal.
Az USA abban reménykedik, hogy ha elég sokáig sikerül a polgárháborút elhúzni, akkor a szíriai rendszer magától összeomlik, és úgy gondolja, hogy az a veszély és terrorizmus, amit az ISIS jelent més elviselhető kockázat a távolabbi célok elérése érdekében.
De hasonló volt a helyzet az Al Qaidával is.
Továbbá, ha elolvasod a " The Project for the new American Century" című programot, akkor beláthatod magad is, hogy Szeptember 11 egy új Pearl Harbor volt...
"Továbbá, ha elolvasod a " The Project for the new American Century" ...."
Ezek nem olvasnak el a világon semmit ne fáraszd magad. Míg a "hülye" konteósok átbogarásznak minden fellelhetőt és valóban szereznek egy átfogó pro és kontra képet egy adott témáról, addig az ilyenek , mint a kérdező is a semmit nem tudásukra alapozva hisznek vagy nem hisznek valamit.
"Szerintem a mainstream média sem jobb, ott is sok marhaságot írnak"
Ott még igazat leírni sohasem mertek.
Kérdező! 15-ös, 16-os választ nézzed! Ez a kikristályosodott konteóhívőség.
15-ösnél ott van az én átlátok mindent hit, mert "azt olvastam itt meg ott" kezdetű mentalitás, ő ettől boldogabb, hogy élhet egy ilyen világban, ahol rend van.
16-os meg a tipikus "beavatott", hogy ő a konteós, ami persze nem konteó, hanem az "IGAZSÁG" ők tudják és mindenki más csak megvezetett birka, de ők leleplezik az összeesküvést.
Ahogy írtam ezt korábban, ez két gyakran visszatérő elem, hogy legyen REND a világban meg a BEAVATOTT-ság érzés, hogy ő jobbat, többet tud, műveltebb, mint a "félrevezetett birkák".
Mint írtam, tény, hogy az USA pénzzel, fegyverrel, kiképzéssel támogatta Reagen idején a szovjetek ellen harcoló afganisztáni gerillákat az 1980-as években (Operation Cyclone). Aztán ahogy véget ért a hidegháború, jöttek az érdekellentétek és egymás ellen fordultak az egykori szövetségesek az 1990-es évek közepére. Ennek a következménye volt, hogy képesek voltak a szeptember 11-i merényleteket végrehajtani 5 évvel később.
Nyilván nem azzal a szándékkal adtak fegyvert bin Ladennek, hogy rájuk támadjon 20 év múlva, de így lett, és ők adták meg a lehetőséget erre. Szóval de, "az USA fogja, egy csomó fegyvert átszállít több országon keresztül és felfegyverezes egy terrorista szervezetet, akik aztán több szövetséges országban is hajtanak végre merényleteket." Ez történt egy rakás amerikai, ázsiai és afrikai országban, és még mindig folytatják ezt a nemes hagyományt, szóval amikor a nagy- és regionális hatalmak szemforgatva jajveszékelnek a terrorizmus miatt, akkor jusson mindig eszetekbe, hogy valaki hathatósan alájuk nyúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!