Azt rebesgetik, hogy Trump az utódjának tekinti Orbánt, ha letelik a ciklusa cserélnek, és Trump egyfajta nyugdíjas állásként megkapja Magyarországot, Orbán pedig Amerikában építi tovább a stadionokat. Sőt, a tervek szerint a kisvasutat Felcsúttól lehúzzák egészen Washington DC-ig.
2017. márc. 3. 13:53
4/15 anonim válasza:
Én valamiért trollkodást sejtek a kérdező sorait olvasva. :-)
2017. márc. 3. 13:57
5/15 anonim válasza:
Én nagyon büszke vagyok. Lelki szemeim előtt már látom is a közeljövő akciófilmeit. Amikor jön a hatamas meteorit, és "körbekapcsolnak", egy-egy pillanatra bevágják a Halász-bástyát is. A hősök között biztosan lesz egy bajszos, vagy ha az nem is, legalább egy Kovach nevű. A végén pedig, amikor megmenkült a világ, az amerikai és az izraeli zászló mellett ott lobog majd a piros-fehér-zöld is.
2017. márc. 3. 14:05
6/15 anonim válasza:
Már itt van egy ideje és írja a fideszdicsőítő kérdéseit.
Hidd el, hogy nem troll. Az Origo tele van ilyen "Roszatom-jó atom" elmebetegekkel.
2017. márc. 3. 14:06
7/15 anonim válasza:
Kolompár Achillesz
Áhh, az úgy lesz, hogy Orbán és Putyin premierplánban megfogja egymás kezét és együtt beindítják a Pilisi Szívcsakrát, ami nagy földrengés közepette visszaveri egy halálsugárral a támadó meteort.
2017. márc. 3. 14:08
8/15 anonim válasza:
#5, a meteorit még csakcsak, de ha jönnek az űrlények, akkor Washington helyett Budapesten fognak leszállni. És mi fogjuk bekapcsolni Washingtont.
2017. márc. 3. 14:10
9/15 anonim válasza:
Trump-pal az a gond, hogy kiszámíthatatlan. Semmiféle eszme nem rácsai nem korlátozzák. Ezt nem szabad elfelejteni. Ezidáig nekem is szimpatikusabb, mint a fullkreténtnyomó liberálisok (tisztelet a kivételnek), de azért nem mondanám, hogy minden oké vele kapcsolatban.
2017. márc. 3. 14:11
10/15 anonim válasza:
OFF
.
Nem erről szól a kérdés, de Trump akkorát fog zakózni, mint a ház. Az USA súlyosan el van adósodva, hamarosan ismét kénytelenek lesznek emelni az adósságplafont. Erre a trampli mit akar? Drasztiksuan csökkenteni az adókat, és hatalmas építkezéseket. Ebből sok jó nem fog kisülni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!