A drogbárók miért támogatnak közügyeket?
Figyelt kérdés
Pablo Escobar például lakónegyedet építtetett a szegényeknek, stadiont, éttermeket, kórházakat finanszírozott, valamint iroda és apartman komplexumokat hozott létre.2017. febr. 27. 11:00
1/7 anonim válasza:
Nem tudom, még sosem voltam drogbáró. De ha az lennék, én is jótékonykodnék, hogy ne csak rossz dolgok legyenek abban a bizonyos serpenyőben, ne legyen annyira rossz a karmám, valaki legyen hálás is, a sok rosszakaróm mellett. Esetleg valami fura módon vallásosak.
2/7 anonim válasza:
Mert hatalmat akart, nem csak drogbáró volt, hanem kolumbia hőse is. Ezzel az országban erősítette a legitimitását.
3/7 anonim válasza:
Szerinted hol bujkált, mikor megszökött (kisétált) a börtönből?
4/7 anonim válasza:
Napi 100 millió dollár bevétel esetén lehet egy keveset adakozni is :-)
5/7 anonim válasza:
Ez az aki kisétált a börtönből?
Nos, gondolom ezért:D Ha tesz az emberekért, akkor azok hálásak lesznek, így csak jogilag tudják elítélni őt, nem lesz közutálat tárgya.
Illetve bizonyos esetekben a legális hatalom sem sieti el, hogy eltegye láb alól, hiszen fizet olyan dolgokat, amiket ők nem, viszont szükségesek.
Magyarországra is elkéne egy ilyen:D
6/7 anonim válasza:
Hatalom. Ezekkel a dolgokkal is csak megerősít magában, hogy ő uralkodik. Megrészegítő...
7/7 anonim válasza:
Az ember szeret rendet rakni a háza táján. Azokban a városokban ahol munkálkodunk sokkal nagyobb a közbiztonság is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!