Igaza van Orbán Viktornak abban, hogy az EU-ra úgy tekint, mint egy harcmezőre, és nem úgy, mint a béke szigetére?
Hány normálisan gondolkodó ember van?
Annyi hogy neked elvileg pont jónak kell lenie. 2/3 a fidesznek, 12% jobbik. A maradék mszp és mindössze 5 % a liberális a parlamentben. Persze értem hogy jobb lenne ha 100% fidesz lenne de az már nem demokrácia lenne.
A politika maga módján egy csatatér.
Azonban egyes ügyek ellen nem lehet harcolni. Megoldani kell őket.
Kérdező,tudod te egyáltalán,hogy miről beszélsz?
Tudod te egyáltalán,hogy mit jelent az integráció?
Segítek,Magyarországon nincs,ezért van a mai napig probléma a cigánysággal...
Egyébként meg ismered a történelmet?
Kétszer harcoltunk Nyugat-Európa ellen,másodszor önszántunkból,ráadásul boldogan küldünk magyarokat a halálba.Most végre jó oldalon állnánk,de a magyarok most se képesek elfogadni azt,amit a nyugat ad,inkább az antidemokráciát választjuk és az Oroszokat.
És ebbe bele lehet kötni nyugodtan,csak ne felejtsük el,hogy amíg nálunk diktatúra volt,addig a világ másik oldalán az emberek szabadon éltek,és ha nincs Szabad Európa Rádió még arról se értesülünk,hogy a saját országunkban mi történik.
Sőt,az 56-os forradalom előtt/alatt az volt a kormányunk álláspontja,hogy a Szovjetunió a barátunk és a Nyugat az ellenségünk,aztán véletlenül mégis a "barátaink" lőtték le tankkal a magyar fiatalokat.
Nyugodtan vissza lehet hallgatni az archív felvételeket,a diktatúra alatt ugyanaz volt a kormány retorikája,mint ma.Sőt,ugyanolyan tényferdítések voltak a közmédiában,mint ma.
Én inkább a saját embereinktől és a kormánytól féltem az országot,nem a Nyugattól vagy Amerikától.
Én most azt látom, hogy Orbán képviseli leginkább a nemzeti radikalizmust. Én felfogom fiatalkori hülyeségnek Orbán liberalizmusát.
Vannak, akik nacionalistákból lettek liberálisok, és olyanok is, akik fordítva. Azt nézem, amit jelenleg képvisel.
Utolsó, az integráció többjelentésű szó. Természetesen támogatom a cigányok integrációját.
Amikor elítélően nyilatkoztam róla, az európai integráció mélyítésének pártolását ítéltem el. (politikai integráció, több döntési jog ez EU-s szerveknek, kevesebb a magyar parlamentnek, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!