Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Igaza van Orbán Viktornak...

Igaza van Orbán Viktornak abban, hogy az EU-ra úgy tekint, mint egy harcmezőre, és nem úgy, mint a béke szigetére?

Figyelt kérdés
Tegnap nyilatkozta ezt a kossuthon.
2017. febr. 25. 11:27
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
94%

Hány normálisan gondolkodó ember van?

Annyi hogy neked elvileg pont jónak kell lenie. 2/3 a fidesznek, 12% jobbik. A maradék mszp és mindössze 5 % a liberális a parlamentben. Persze értem hogy jobb lenne ha 100% fidesz lenne de az már nem demokrácia lenne.

2017. febr. 25. 12:04
 12/27 Donald J. Trump ***** válasza:
55%
Hát erről azokat a cégeket kéne megkérdezni, akik évi többmillió eurót költenek lobbizásra a brüsszeli törvényalkotásnál - ők vajon érdekérvényesítési háborúként fogják fel, vagy szakmai megállapodásként a jófej EU-s politikusokkal. Az igazság valahol a kettő között lehet, ha mi sötétebben látjuk a világot, az azért lehet, mert a németeknek van mondjuk 50 ilyen óriáscégük akiknek az EU úgy táncol, ahogy fütyülnek, nekünk meg 0.
2017. febr. 25. 12:10
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

A politika maga módján egy csatatér.

Azonban egyes ügyek ellen nem lehet harcolni. Megoldani kell őket.

2017. febr. 25. 12:37
 14/27 anonim ***** válasza:
91%
Ezek az állásfoglalásai mind terelés célúak, nem érdekli őt ilyen szempontból semmi, sem az EU sem Magyarország. Ő mindent úgy pozicionál, hogy a mutyizás hogyan, milyen felállás mellett csinálható zavartalanul.
2017. febr. 25. 12:41
 15/27 anonim ***** válasza:
23%
#10! "az SZDSZ-t egy fideszes alapító tag hozta létre" Ezt konkréten leirnád? (Akár priviben.) Mert szerintem ez sántit.
2017. febr. 25. 12:50
 16/27 anonim ***** válasza:
2%
Az EU gyarmatként vett fel minket, itt terítik a hulladék élelmiszert, amit ott nem esznek meg.
2017. febr. 25. 13:30
 17/27 Fatal_3rror_ ***** válasza:
95%
Orbán tipikusan az az ember, aki eddig az égvilágon semmi tettéért nem vállalta a felelősséget, ehelyett mindenre talált bűnbakot.
2017. febr. 25. 13:41
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Mert neki minden mezö harcmezö. Minden füszál mögött ellenséget keres, lát és ellenük MOZGOSITANIA KELL A HIVEIT!! (Nehogy unalmukban gondolkozzanak esetleg!)
2017. febr. 25. 13:48
 19/27 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező,tudod te egyáltalán,hogy miről beszélsz?

Tudod te egyáltalán,hogy mit jelent az integráció?

Segítek,Magyarországon nincs,ezért van a mai napig probléma a cigánysággal...

Egyébként meg ismered a történelmet?

Kétszer harcoltunk Nyugat-Európa ellen,másodszor önszántunkból,ráadásul boldogan küldünk magyarokat a halálba.Most végre jó oldalon állnánk,de a magyarok most se képesek elfogadni azt,amit a nyugat ad,inkább az antidemokráciát választjuk és az Oroszokat.

És ebbe bele lehet kötni nyugodtan,csak ne felejtsük el,hogy amíg nálunk diktatúra volt,addig a világ másik oldalán az emberek szabadon éltek,és ha nincs Szabad Európa Rádió még arról se értesülünk,hogy a saját országunkban mi történik.

Sőt,az 56-os forradalom előtt/alatt az volt a kormányunk álláspontja,hogy a Szovjetunió a barátunk és a Nyugat az ellenségünk,aztán véletlenül mégis a "barátaink" lőtték le tankkal a magyar fiatalokat.

Nyugodtan vissza lehet hallgatni az archív felvételeket,a diktatúra alatt ugyanaz volt a kormány retorikája,mint ma.Sőt,ugyanolyan tényferdítések voltak a közmédiában,mint ma.

Én inkább a saját embereinktől és a kormánytól féltem az országot,nem a Nyugattól vagy Amerikától.

2017. febr. 25. 14:19
 20/27 A kérdező kommentje:

Én most azt látom, hogy Orbán képviseli leginkább a nemzeti radikalizmust. Én felfogom fiatalkori hülyeségnek Orbán liberalizmusát.

Vannak, akik nacionalistákból lettek liberálisok, és olyanok is, akik fordítva. Azt nézem, amit jelenleg képvisel.

Utolsó, az integráció többjelentésű szó. Természetesen támogatom a cigányok integrációját.

Amikor elítélően nyilatkoztam róla, az európai integráció mélyítésének pártolását ítéltem el. (politikai integráció, több döntési jog ez EU-s szerveknek, kevesebb a magyar parlamentnek, stb.)

2017. febr. 25. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!