Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországba mennyire biztons...

Németországba mennyire biztonságos kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2010-es hivatalos adatok szerint a németek aránya csupán 80%. Nyilván összességében egy eléggé biztonságos ország, de ha én kimegyek dolgozni, nyilván csak a legolcsóbb helyeken tudok megszállni, és ott tömörül a maradék 20% nagy része, ami azóta már jóval több is. Ha azt nézzük, hogy éjjelente én szórakozni is szeretnék, meg elmenni erre-arra, akkor mire lehet számítani?
2017. febr. 16. 07:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Őszintén mi érdekel, mert eddig úgy tűnik, hogy nem az eredeti kérdés.
2017. febr. 16. 15:27
 32/36 A kérdező kommentje:

31.: Már semmi. Megválaszolták a kérdést. Az érdekelt, hogy az olcsó helyeken mennyi a muszlim/arab, hasonlók. Írta is az egyik válaszoló, hogy az állam vesz nekik lakást, és külön vannak.

Ha nem így van, vagy máshogy tudja valaki, akkor válaszol, ha akar.

2017. febr. 16. 15:50
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

"Írta is az egyik válaszoló, hogy az állam vesz nekik lakást"

NEM ezt írtam, az állam FIZETI a lakbért, NEM pedig VESZ nekik lakást!!!! EZ azért igen nagy különbség!

2017. febr. 16. 19:39
 34/36 anonim ***** válasza:
100%

"Az érdekelt, hogy az olcsó helyeken mennyi a muszlim"

Az a baj, hogy csak azt nem definiáltad, hogy mi az olcsó és milyen hely érdekel.

Nagynénémék egy szerintem olcsó helyen élnek egy kis faluban, mégsem élnek ott törökök, közel-keleti vagy afrikai emberek.

2017. febr. 16. 19:57
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

En meg egy nem tul olcso helyen elek (600-800e egy haz) es a szomszedom kurd.

A masik meg svajci-amerikai.

2017. febr. 16. 20:19
 36/36 anonim ***** válasza:
100%

"a németek aránya csupán 80%"

Otthon meg lassan a magyarok aranya ennyi...

Amugy meg, allitom neked, hogy en Munchen mellett jobban biztonsagban erzem magam, mint otthon a 13., vagy a 8. keruletben, vagy mint Borsodban... Nem kell hinni az agymoso kormanypropagandanak, es nezz kevesebb RTLt meg TV2-t es olvass kevesebb Origot...

mire lehet szamitani? ha pucer seg*el ejjel 3kor egyedul mesz haza, barhol eselyed van, hogy seggbekrnak, nem kell ezt mind a migransokra fogni. Nem azt mondom, hogy par helyen nincs gond veluk, de azert ahhoz kepest hanyan vannak, meg mindig jobban kezelik oket a nemetek, mint otthon a ciganyokat.

2017. febr. 17. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!