Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Németországba mennyire biztons...

Németországba mennyire biztonságos kimenni dolgozni?

Figyelt kérdés
2010-es hivatalos adatok szerint a németek aránya csupán 80%. Nyilván összességében egy eléggé biztonságos ország, de ha én kimegyek dolgozni, nyilván csak a legolcsóbb helyeken tudok megszállni, és ott tömörül a maradék 20% nagy része, ami azóta már jóval több is. Ha azt nézzük, hogy éjjelente én szórakozni is szeretnék, meg elmenni erre-arra, akkor mire lehet számítani?
2017. febr. 16. 07:30
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor rosszul használtam a szót azokra, akikre értettem. Tehát a látens terroristákra gondoltam."

Talan kevesebb habonymediat kellene olvasnod, plane ha kulfoldre akarsz jonni.

Attol meg hogy arab, torok, kinai, piréz valaki meg nem lesz latens terrorista, pont ugyanolyan emberek mint te vagy en. Ha neked problemad van a letezesukkel akkor tenyleg maradj Magyarorszagon, mindenki jobban jar.

En egy olyan varosban elek ahol a kulfoldiek vagy kulfoldi szarmazasuak aranya 40% korul van. Megis Nemetorszag egyik legelhetobb es legbiztonsagosabb varosa. Sot egy olyan varosresz sincs, ahova ne mernek bemenni ejszaka egyedul. Ellenben Budapesttel vagy Miskolccal...

2017. febr. 16. 08:13
 12/36 Koplárovics Béci ***** válasza:
75%
Annyi erővel, hogy senkinek menj ki, maradhatsz itthon is.
2017. febr. 16. 08:16
 13/36 A kérdező kommentje:

11.: Ha 2 millió bevándorlóból akár egy is követ el terrorcselekményt, akkor az a 2 millió igenis látens terrorista. Teljesen mindegy az arány nagysága.

Viharban sem érdemes kiállni a domb tetejére, mert belénk csaphat a villám. Igaz, hogy ennek nagyon kicsi az esélye, mégsem rasszista az, aki nem áll ki a domb tetejére.

2017. febr. 16. 08:25
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Az indoklásod alapján MO-on MINDENKI látens rabló, gyilkos vagy egyéb bünözö, mert ez az arány ott is megvan! (Mert MO-on azért VAN 5-10 ilyen kategóriájú bünözö)
2017. febr. 16. 08:27
 15/36 A kérdező kommentje:

14.: Igen, azok, én is, te is. Úgy is bánik velünk a rendőrség, nem?

A tengerikígyó egy nagyon békés állat. Évente rettentően kevés marás történik, ami ellen egyébként nincs ellenszer. Miért nem telepítjük be őket mondjuk a hévízi tóba?? Nagyon sok közülük úgy sem fog embert ölni, miért ítéljük el néhány miatt a többséget? Valószínűleg nem élnének meg ebben a vízben, csak példának írtam.

2017. febr. 16. 08:35
 16/36 A kérdező kommentje:

Egyébként ne tegyünk már egyenlőséget a bűnök között.

Ha egy gyilkos megöl, az csak ellenem irányul, de ha egy terrorista öl meg, az az egész nemzet ellen irányul!

2017. febr. 16. 08:38
 17/36 anonim ***** válasza:
Akkor nem értem pontosan mi is a kérdés. Ha félsz ettől akkor ne menj.
2017. febr. 16. 08:47
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Kint elek. Sokkal nagyobb a biztonsag, mint otthon. Soha senkitol nem hallottam meg, hogy kiraboltak/megtamadtak az utcan. Otthon tobb ismerosom is jart igy.

Amugy az, hogy itt sok a kulfoldi, koztuk sok az azsiai nem uj dolog, regebben is sok volt. A tobbsegukkel semmi baj nincs.

Ugyanakkor ezzel a hozzaalassal maradj inkabb otthon: jo eselyjel elobb-utobb egyutt kellene dolgoznod mas kulturaju/vallasu emberekkel. Ha igy allsz hozza valsz nem lenne tul szerencses...

2017. febr. 16. 08:49
 19/36 anonim ***** válasza:
96%

Kedves Kerdezo,

a baromsagaidat szerintem terjesztd valami szelsojobbos portalon, mondjuk a kurucon vagy a 888-on. Ott meg is fognak tapsolni a hasonszoruek.

Es maradj inkabb Magyarorszagon ezzel az elbaxott, ferde vilagkepeddel. Innen nem hianyzol.

2017. febr. 16. 08:51
 20/36 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező láthatod hogy olyanok is válaszoltak akik kint élnek Németországban és azt mondják biztonságos és hogy csak Magyarországon tolják ezt a migránsbünözés baromságot. Ha ezek után nem vagy képes ezt felfogni akkor maradj a seggeden. Semmi keresnivalód Németországban, csak lejáratnád a magyarokat.
2017. febr. 16. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!