Miért hívják Trumpot a második Hitlernek, Hitlernek?
Figyelt kérdés
Szerintem ez Hitlerre, a nemzeti szocializmus követőire nézve is elég nagy sértés, nem ér fel velük.2017. febr. 9. 22:47
21/25 anonim válasza:
Emőke ezt mire írod? Mm et a kérdést lehet jelenteni, de amúgy nem ütközik szabályzatba.
22/25 anonim válasza:
Ez a náci kártya. Ha egy politikai vezető ellenszenves, nem hallgat az ellenzék követeléseire, elnyomó, zsarnoki kép alakul ki róla a politikai ellenkező táborban és ennek csúcsa amikor Hitlerhez hasonlítják az illetőt, így démonizálva az ellenfelet. Ez nem feltétlen függ politikai oldaltól, Sárkozyt, Busht, Merkelt, Obamát, Putyint is hasonlították Hitlerhez.
23/25 anonim válasza:
Nos skacok én vagyok Hitler, mármint a szelleme csak visszatértem és ez aljas rágalom!
24/25 anonim válasza:
Mert ennyire nincs fogás rajta. Ez a baloldal két ütőkártyája: nácizás, vagy vandalizmus. Láthatjuk, ahogy mindkettőt gőzerővel nyomják.
Azt meg hozzáteszem, nem értem miért kell csodálkozni azon, hogy Trump úgy beszél a nőkkel, ahogy. Az amerikai feminizmus sokkal messzebbre tolta a szexizmust, mint Trump bármelyik beszólásában. Ha emancipáció kell, akkor viseljük el, ha beszólnak. Ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!