Martin Schultz több bevándorlót engedne be, mint Merkel?
szerintem ha nem is többet,de ugyanúgy jönnének szóval ne aggódjon senki, hogy esetleg már nem menne több bevándorló az egykori Németországba.
kicsit OFF: szerinte szegediek elkötelezetten baloldaliak,és ide nyugodtan belehetne telepíteni őket.hát üzenem ennek a fasiszta senkiházinak,hogy hozzon nyugodtan bevándorlókat,botka úgyis áldását adja rá.DE az a szállás nem sokáig marad mert
vagyunk egy páran,akik intézkednek majd,mint ahogy Németországban is folyamatosan tették.(szerintem a város többsége,mint ahogy az ország többsége is egyetlen ilyen bevándorlót sem akar.)
vannak kínaiak,akik itt élnek életvitelszerűen,semmi gond nincsen velük.de ennek a szájbavert városnak marhára nincs szüksége ezekre,mikor a munkanélküliség fent van a szűzmáriás csillagos qurva égben.:ON
A bevandorlo az nem egyenlo menekulttel, te gondolom a menekultekre gondolsz.
Schulz valoszinuleg sokkal inkabb a humanizmust helyezne a kozeppontba, pl. nem akarna biztonsagos orszagnak nyilvanitani a Maghreb-orszagokat, leallitani a kitoloncolast Afganisztanba, ilyesmi.
"Merkel és a pártja se nem jobboldali, se nem keresztény, se nem konzervatív"
De igen. Csak te nem tudod mit jelentenek ezek a kifejezesek, mert Vitykaek is ennek hazudjak magukat, valojaban meg nekik semmi kozuk hozza.
Merkelek szerint biztonsagos, a zoldek meg a balosok szerint nem, mert uldozik az ellenzeket es a melegeket.
A nyaralasnak ehhez semmi koze.
7es, igen gondoltam hogy ez neked magas lesz, de mindegy.
Fogadd el hogy majd Nemetorszag megvalasztja azt a vezetot akit akar, az pedig a sajat meggyozodese alapjan fogja elrendezni a dolgokat. Neked ahhoz semmi kozod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!