Erről mi a véleménye azoknak, akik imádják a "mesés keletet"? Szabad az orosz pofon, többi lent.
Aki csak fizikai erőszakkal tud gyereket fegyelmezni az egy primitív véglény.
Nekem erről ez a véleményem.
Aki meg gyenge idegzetű ne vállalkozzon gyereknevelésre!
Kíváncsi volnék ilyenkor miből állapítják meg,hogy "csak" az atyai hatalomgyakorlás történt.
Hogyan tesznek különbséget a "csak szemtelen volt" és a gyerekterrorizálás között.
Egy gyerek ok nélkül nem viselkedik olyan módon,hogy a szülőnek ilyen módon kelljen fellépnie.
1. Erről mi a véleménye annak, aki...
2. Erről mi a véleményük azoknak, akik...
"Aki csak fizikai erőszakkal tud gyereket fegyelmezni az egy primitív véglény."
Senki nem mondta, hogy csak azzal. Ez csak a te ostoba demagógiád.
Amikor elsőre nem használ a "szép szó" utána durr egy pofon.
Gondolom erre gondolsz.
Kösz,de ettől még nem lesz szebb a tény.
Én láttam már normális embereket felnőni gyerekbántalmazás nélkül.
Mellesleg a pofon erősségét miben méred?
Tehát,ha olyan pofont kapsz,hogy a fal adja a másikat,akkor az alkoholista apuka "nevelő" célzattal tette,ugye?
Majd kimennek a rendőrök és megállapítják,hogy "csak nevelte a gyerekét".
Ezután még kevesebben mernek majd segítséget kérni családon belüli erőszak áldozataként.
Ott elakad a dolog, hogy mi az, hogy az állam rendelkezik arról, hogy a családban mi történhet, vagy mi nem történhet. Az államnak nincs keresnivalója az emberek magánéletében véleményezés szintjén se. És akkor utána jön az a kérdés, hogy milyen dolog pofozkodni...
Hogy nem szeretik az iszlámot? Nem a francokat nem. Nekem rendszeresen lesik az állam, hogy ki mindenfélék járkálnak edirnájá rásszíjás pólókban. Például a vidéki (mohamedán) és nem épp a legmélyebb műveltséggel bíró kisebbségek, akikhez menetrendszerint lejár a főuraság közös fotóra, a legmélyebb testvéri egyetértésben. Ő, a jó, aki szereti őket, aki a munkát adja, és megvédi őket a zsirinovszkiféléktől. Ők meg amúgy is betegesen azon vannak, hogy minnél jobb orosszá váljanak. Hát nagyobb arányban vannak ott a putyinisták, mint az oroszok között. Olyan ez, mint amikor a cigányokkal a közmunkán megbeszélik, hova kell majd vasárnap a tüzifáért ikszelni. Hát ne vicceljünk, ők legalább lejöttek hozzánk pár mondatra, hátba veregettek, ők adják a munkát, hát persze, hát ők a jók...
Amúgy én imádom a mesés keletet, kérek mindenkit, ne mossuk már össze a fennálló politikai állapotokkal. Abban pedig a mesés nyugat is vastagon benne volt, hogy pl. Magyarország (vagy bárki tőlünk keletebbre) egy ilyen kiürített, iparilag-gazdaságilag-észbelileg földig dózerólt semmivé válhasson. Orbánt is ők tartják fenn azzal, hogy ezt a totálisan tehetségtelen és gazdaságtalan rendszert hónapról hónapra utánpénzelik. Különben ez nem lenne. A sok dilettáns barmot meg megkenik. Megkenik azzal és azért, hogy német ipari termékekkel legyen tele minden a volt KGST térségben. Ezért jó nekik (ha finomabban akarok fogalmazni: kényelmes és elfogadható állapot) hogy ebben a perifériává vált, lecsúszó térségben a legbutább, legprimitívebb, legtehetségtelenebb embereket sikerült magasba emelni. (Erre való amúgy az egyház.) Magyarország valamikor konkurencia volt a világpiacon. Ma azon ujjonganak, ha vettek külföldről három fakanalat, amire ráírták, hogy hajrá magyarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!