(Plusz ki ne derüljön véletlenül, hogy pár kontinensel arrébbról linkelsz, mint a prostisrácok, mert az kínos lesz :-D)
2017. febr. 3. 17:59
12/20 anonim válasza:
Van itt még gyerekek.
Itt egy zsebre tett kézzel álló Trump kalapos nőt fúj le egy békés és toleráns tüntető békés és toleráns paprikasprayivel. Nyilván rászolgált a náczi nőszemély.....
Egy 11 éves videón kívül nem tudsz jobbat küldeni?
Mellesleg honnan veszed, hogy én támogattam a székházostromlókat?
2017. febr. 3. 18:01
14/20 anonim válasza:
A hosszú válaszidőből ítélve most biztos a Google-t nyüstölöd, hogy találhass valamit, amit ide be tudsz linkelni ellenem. Csak egy tipp: angolul próbáld, bár tudom, hogy nem beszéled a nyelvet, de a Google több találatot ad ki, ha angolul írod be, amit keresel.
2017. febr. 3. 18:08
15/20 anonim válasza:
A lepontozáson kívül esetleg szeretnétek más módon is vitázni vagy az efféle gyáva véleménynyilvánításnál többre nem futja?
2017. febr. 3. 18:17
16/20 anonim válasza:
Nyugodj már le elmebeteg!
2017. febr. 3. 18:19
17/20 anonim válasza:
"Bocs, nem tudok vitázni, a személyeskedésen és a szardobáláson kívül nem értek máshoz"
Ennyit kell csak kimondanotok, mi ebben a nehéz?
2017. febr. 3. 18:20
18/20 anonim válasza:
Én ilyet nem írtam, ezt a te kétbites agyad látta oda csak."
El sem hiszem, bővül a szótár! A ballipsik most már nem az "egybites" szóval, hanem a "kétbites"-sel oltogatnak.
2017. febr. 3. 19:58
19/20 anonim válasza:
# 18/18 Időpont ma 19:58
Ne aggódj, hosszú évek munkájával te is lehetsz még kétbites. Ha valamit túl nehéz felfognod, inkább ne is próbáld.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!