Hogyan felejthetik el azt egyesek, hogy Putyin ízig-vérig kommunista volt?
A kommunista párt betiltásáig a párt tagja volt,KGB ügynökként szolgálta azt a Szovjetuniót,amiről úgy nyilatkozott ,hogy annak az összeomlása a 20ik század legnagyobb tragédiája volt.
Én úgy tudtam,hogy különösen a Fidesz és a Jobbik antikommunista...
Vigyázz, mindjárt jönnek a "De Putyin már igazi keresztény, nacionalista, jobboldali, konzervatív stb. kommentek".
Ezek elfelejtenek mindent.
Ha jól értem,akkor,ha feltámadna Sztálin és ő lenne újra Oroszország vezére és most keresztyény könzervativ lenne,akkor meg lenne minden bocsájtva neki?
Milyen érdekünket képviseli nekünk Putyin? :D
Ne gyere már azzal, hogy feltámadna Sztálin, mert nem fog, így hülyeség az egész érvelésed. Ezzel az erővel mondhatnád azt is, hogy ha Hitler élne, nem lenne ennyi migráns- De ennek sincs értelme.
Putyin meg minden milyen párti volt, de tényként el kell fogadni, hogy valamit jól csinál az országában.
Orbán eredetileg kommunista volt.
A Magyar Kommunista Ifjúsági Szövetség gimnáziumi, majd egyetemi titkára volt.
'Putyin meg minden milyen párti volt, de tényként el kell fogadni, hogy valamit jól csinál az országában.'
Abban az országban, ahonnan a kommunista szovjet birodalom kiindult és fogadni mernék, nem kevés maradt a szovjet érára jellemző légkörből, hiába Oroszországnak hívják Szovjet-Oroszország helyett. Az orosz nép pedig a jelek szerint az erős kezet igényli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!