Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin lehet vissza szeretné...

Iosephus33 kérdése:

Putyin lehet vissza szeretné adni Magyarországnak Erdélyt?

Figyelt kérdés
link: [link]

2017. febr. 2. 13:44
1 2 3
 1/24 Káldi Péter ***** válasza:
100%
Miért ne,hisz nem az övé!!
2017. febr. 2. 13:51
 2/24 anonim ***** válasza:

ez gondolom valami vicc akarna lenne az indextől bár mivel én nem vagyok olyan okos ezért nem igazán értem.

(mi a francot kezdenénk 6 millió románnal? Ennek már rég nincs realitása, ha vissza akarjuk foglalni akkor azt maximum gazdaságilag tehetnénk meg, ahogy jönnek a sógorok éhbérért dolgoztatni minket úgy mehetnénk mi is Romániába ugyanezt csinálni.)

2017. febr. 2. 13:58
 3/24 anonim ***** válasza:
77%

Mi köze neki Erdéyhez, vagy Magyarországhoz vagy Romániához?

"visszaadni" csak olyan valaki tudná, akinél van, egy kivülállónak semmi köze és semmi beleszólása sem lehet ebbe.

2017. febr. 2. 13:58
 4/24 anonim ***** válasza:
Fura nekem ez az index. A weboldal neve cirill betűkkel.... Nem kamu hír ez?
2017. febr. 2. 13:59
 5/24 A kérdező kommentje:
Mondjuk ha visszacsatolnák, akkor lenne az országban kb 11 millió magyar, és 6 millió román. Az államigazgatás, meg az érvényesülés nyelve a magyar lenne, lehet gyorsan elmagyarosodnának érdekből. 1850 és 1910 közt pl 40 százalékról 55-re nőtt a magyarság aránya a Kárpát-medencében az asszimiláció révén...
2017. febr. 2. 14:01
 6/24 anonim ***** válasza:
Azért a feltételezés is vet fel kérdéseket. Hogyan csatolnák vissza? Mi lenne a kiinduló pont?
2017. febr. 2. 14:03
 7/24 A kérdező kommentje:
Hát Trianont is a nagyhatalmak csinálták. Mondjuk ha USA meg az oroszok közösen ráparancsolnának Romániára egy döntőbíráskodás keretében, mint 1920-ban Párizsban
2017. febr. 2. 14:04
 8/24 anonim ***** válasza:
80%
Igen, be is csomagolta már az egyik táskájába és ma este fogja odaadni Orbánnak.
2017. febr. 2. 14:05
 9/24 anonim ***** válasza:

mindig van egy réteg aki tud mindkét nyelven és annak vallja magát ami számára kifizetődőbb.

Kamu hír. Nincs realitása és ha csepp eszed is van nem szeretnéd. A EU keretein belül ha támogatni akarod az ottani magyarságot megteheted, ők akkor jöhetnek át az anyaországba amikor csak akarnak szóval egy ilyen konfliktusból ami ahhoz kéne, hogy visszacsatolják Erdélyt csak mindenki vesztene.

2017. febr. 2. 14:05
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ennek van valami esélye, alapja?
2017. febr. 2. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!