Ha a németek, osztrákok utálják a migránsokat, miért nyomatják nekik a TV-ben a reklámokat, hogy milyen jó lesz velük?
Tudod az ember alapvetően nem utál. A gyűlőletre meg kell tanítanod őket.
Épp úgy, ahogy a g.ce magyar tévék teszik.
Te valamit összetévesztettél, vagy szándéksan hazudsz amikor más emberek véleményét emlegeted.
"A gyűlőletre meg kell tanítanod őket."
Hidd el, megtanítja őket a saját tapasztalatuk. Azóta mióta a sógorok autókkal hordták haza a migránsokat ma már az osztrák belügyminiszter jelenti ki hogy minél kevesebb migráns annál jobb.
Az hogy én bezárom a lakásom ajtaját éjjelre nem azt jelenti hogy gyűlölöm a kint lévőket, hanem azt hogy szeretem a bent lévőket.
Ez nektek tudom hogy magas még így is.
4#, Ausztriában lakom és amit írsz egy hatalmas baromság.
Elég ha csak a tényt nézzük hogy az osztrák parlamenti választásokat a felmérések szerint az FPÖ csont nélkül fogja megnyerni, pont a migráns ellenes programja miatt.
Ha valóban Németországban laknál, akkor nem mondanál ekkora marhaságot. Sok városban a nők már félnek este kimenni az utcára. Nem mendemonda, több kint élő ismerős mesélte.
Ausztria meg közvetlen tapasztalat.
"Sok városban a nők már félnek este kimenni az utcára."
Hazugsag. Ne told itt a fizetett habony propagandat.
Habony propaganda? 😂
Ez pl tavaly 2 sarokra történt onnan ahol lakom. Ezt is a gonosz nácifasiszta Magyar Kormány találta ki ugye?
Szerintem az hogy egy afrikai migri vascsővel agyonvert egy random nőt a nyílt utcán csak úgy mert olyan kedve volt rohadtul nem növeli a biztonság érzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!