Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Putyin, Orbán, Trump, Lukasenk...

Putyin, Orbán, Trump, Lukasenko diktátor csúcstalálkozó várható valamikor?

Figyelt kérdés

2017. febr. 1. 21:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Orbán nem dik, hanem viktátor.
2017. febr. 2. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
35%
Gyurcsány mitől lett volna diktátor? Tudnánk róla, mert akkor még mindig a székében ülne. Amúgy nem bírtam soha, mielőtt nekemszegezed. Csak hogy a kifejezésekkel legyünk tisztában....
2017. febr. 2. 15:10
 13/21 anonim ***** válasza:
41%

15:10

Aha, tehát például a szemkilövetés, vagy a költségvetés meghamisítása az teljesen demokratikus dolog, értem.

2017. febr. 2. 15:31
 14/21 anonim ***** válasza:
27%
Nem hiszed el, de komolyabb összegem lett volna arra hogy kb. pont ez a válasz érkezik. Az egy csúnya nap volt valóban, ettől függetlenül továbbra is azt gondolom hogy nem volt diktártor. Viszont - válaszul a válaszra - nincs kétségem hogy ha ma hasonló helyzet alakulna ki, akkor nem egy szem bánná hanem több. Amúgy a "szemkilövetés" kifejezés sem helyes. Ismerem azt a Szilárd nevű srácot egy régi társaságból. Az nem úgy volt ám hogy odaálltak és kilőtték a szemét. Rosszkor volt rossz helyen és rossz helyre ment a lövedék. Nagyon sajnálatos az egész ügy, akárki is tehet róla.
2017. febr. 2. 16:16
 15/21 anonim ***** válasza:
34%
Azért költségvetés és egyéb - bármilyen - dokumentumok meghamisításával kapcsolatban azért majd kíváncsi leszek mennyi derül ki OV-ről... Ja, ő nem is hamisít semmit. Szimplán azt tesz amit gondol, akármi is lett leírva előtte. Úgy könnyebb azért.
2017. febr. 2. 16:18
 16/21 Muráti Emőke ***** válasza:
78%

Amerikában nem lehet diktatúrát csinálni...

Trump még így is fényévekkel jobb a putyinnál meg az orbánnál.

Ezse is több van csak showman

2017. febr. 2. 17:43
 17/21 Muráti Emőke ***** válasza:
*esze
2017. febr. 2. 17:43
 18/21 anonim ***** válasza:
24%

16:16

Te ezt ennyivel elintézed, hogy "csúnya nap volt"? És szerinted egyedül a Te Szilárd haverod volt az áldozat? Arra mi a magyarázat, hogy jelzés nélküli rendőrök támadtak meg nem engedett eszközökkel ártatlan embereket? Gyurcsányt mégse viperázta meg a mai napig még senki, pedig igazán megérdemelné.

2017. febr. 2. 19:37
 19/21 anonim ***** válasza:
42%
Nem intézem el ennyivel, csak kissé zsibbaszt már a gyurcsányozás, amikor jelenleg 10x nagyobb betyárok garázdálkodnak. Mondom úgy, hogy soha nem szavaztam szocikra, nem is fogok, ellenben Fideszre szavaztam már, nem is egyszer. Gyurcsány sose kerül már bársonyszékbe, nyugi. Így is van jól. Annyit szerettem volna éreztetni hogy elég a gyurcsányozásból, tessék a körmére nézni a mostaniaknak. Eléggé szembetűnően sarasak, remélem nem kell kiemelnem a részleteket, aki akarja az látja.
2017. febr. 2. 20:20
 20/21 anonim ***** válasza:
67%
Egyik kutya, másik eb. Aki az elmúlt 70 évben bármelyik kormánynak tagja volt, annak börtönben vagy akasztófán a helye.
2017. febr. 3. 07:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!