Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Van még valami érték az...

Van még valami érték az EU-ban a fejlesztési pénzeken és a szabad munkavállaláson kívül?

Figyelt kérdés

Botka tett egy ilyen kijelentést, hogy ő számára az EU értékei is fontosak, nem csak a pénze.

Viszont én ezeken kívül nem látok semmi hasznosat, értékeset az EU gondolatában, ha ezek nem lennének, akkor ki is léphetnénk.

Valaki az emberi jogokról való hablatyot is értéknek tekinti, de ezzel a nagy jogvédelemmel valójában csak a tisztességes, dolgozó polgárokat teszik ki veszélynek (migráció).

Miért akarják egyesek (DK, MSZP), hogy minnél inkább Brüsszelből, Berlinből irányítsák Magyarországot?

2017. jan. 31. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"- de ez megvolt a EK-ban is"

Dehogy volt, ennyire komolyan integralt kozos gazdsagi terseg, euroval nem volt korabban.

2017. febr. 1. 11:13
 12/14 Szimeon ***** válasza:
0%

Előző.

És nincs is rá szükség.

2017. febr. 1. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

dehogynem. a mai vilahgban egyszeruen letkerdes. A kis nemzetallamokat szetcincaljak a nagyok, de meg egy 80 millios Nemetorszagot is ugy csukloztatna az USA vagy Kina ahogy csak akarja.

Egy 500 millios EUval ezt nem lehet megtenni.

2017. febr. 1. 13:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, tanulmányozd az emberi jogokat és vedd sorra, melyeket tartod feleslegesnek. Úgy értem, melyekről mondanál le?
2017. febr. 1. 17:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!