Ha Trumpot felmentenék a tisztségéből, akkor helyét mindenképpen Pence venné át?
( Nem vagyok Trump ellenes, csak kíváncsi vagyok )
Mert tudom, hogy ha az elnök elhuny vagy lemond akkor az alelnök veszi át a helyét. De Trumpot a politikája miatt mentenék fel amivel Pence valószínűsíthető, hogy többé-kevésbé egyetért.
Szerintem előbb lövik le Trumpot,mint hogy a politikája miatt felmentsék.
Ehhez az egész országnak fel kéne lázadnia Trump és a Republikánusok ellen,és egy hatalmas tisztogatás lenne majd ha szerencséjük van egy új választás.
Erre azért kevés esély van,legutóbb is egy világháború kellett ahhoz,hogy hasonló folyamatok elinduljanak valahol.
Miért mentenének fel a tisztségéből egy demokratikusan megválasztott elnököt? A demokrácia ilyen, és hiába nyavalyog miatta bárki, aki nem ért egyet Trump elnökségével, attól még ő marad az Amerikai Egyesült Államok elnöke, míg a következő lehetőség el nem jön, amikor ismét demokratikus módon lehetőség nyílik arra, hogy Amerika lakossága elnököt válasszon.
A véleményem független Trump személyétől, vagy politikájától, ha Clintont választották volna meg, akkor ebből a szempontból az ő legitimitása is megkérdőjelezhetetlen lenne.
Igen, tök mindegy hogy miért szűnne meg Trump elnöknek lenni, Pence ülne a helyébe automatikusan.
Amúgy azért sosem mondatnának le elnököt az USA-ban hogy csúnyán beszél a migrikről, a nőkről vagy éppen barátkozik az orosz elnökkel. Konkrét bűncselekény vádja lehet az ok, mint pld az ellenzék lehallgatása (Nixon) vagy hamis tanúzás (Bill Clinton)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!