Ha Juncker helyén Trump vagy hozzá hasonló ember ülne, akkor a ballibsik kiakarnának lépni?
Tehát olyan vezetőt, aki migrációellenes, támogatja, sőt kötelezővé teszi a felépítést, erős javaslatokat tesz tengeri blokádra, de attól sem riadna vissza, hogy a határőrök fegyvert használjanak.
Akkor a ballibsik egyből pucolni akarnának kifele, mert nem bírnák azt a szörnyűséget, hogy nem kötelező a "diversity"?
10#
Az eddigi tapasztalat pedig ezt mutatja.
Én még egy baloldalit,liberálist nem hallottam, aki ellenzi és nem akar beengedni afrikaiakat, meg közel-keletieket.
Helyette állandóan "elfogadáspárti" propagandákat nyomnak, meg, hogy a sokszínűség jó, tolerancia, szivárvány....stb
" eszükbe sincs komolyan saját kancellárjelöltet állítani"
Jaja, ezert hoztak haza Schulzot Brüsszelbol :)
"Én még egy baloldalit,liberálist nem hallottam, aki ellenzi és nem akar beengedni afrikaiakat, meg közel-keletieket. "
Akkor most már hallottál, mert én liberális vagyok, mégis ellenzem az illegális bevándorlást.
#13:
Tehát te Schulzot a komoly kancellárjelöltek közé sorolod? :)
De amúgy jól fogalmaztál, Schulzot "hazahozták" (magától nem jött volna), csak hogy legalább egy ismertebb arcot tudjanak kiállítani a kényelmes berlini koaliciós partneri létbe teljesen beleszürkült vezetőik helyett. Az már más lapra tartozik hogy Németország vezetésére totálisan alkalmatlan lenne egy ilyen üvegbúrához szokott bürokrata, fogalmatlan báb csak, kancellárként egy év alatt maga alá temetnék a halmozódó problémák.
Nekem elég félelmetes,hogy vannak akiknek Trump az isten.
És ez a fajta idegengyűlölő,háborúzzunk még a világ világ emberek.
Globalizált világban élünk,egyesek pedig úgy akarnak élni,mint a középkorban.
"Tehát te Schulzot a komoly kancellárjelöltek közé sorolod? :)
"
Mivel a masodik legerosebb parlamenti part kancellarjeloltje, ezert hova kellene sorolni, elmondanad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!