Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha Juncker helyén Trump vagy...

Ha Juncker helyén Trump vagy hozzá hasonló ember ülne, akkor a ballibsik kiakarnának lépni?

Figyelt kérdés

Tehát olyan vezetőt, aki migrációellenes, támogatja, sőt kötelezővé teszi a felépítést, erős javaslatokat tesz tengeri blokádra, de attól sem riadna vissza, hogy a határőrök fegyvert használjanak.

Akkor a ballibsik egyből pucolni akarnának kifele, mert nem bírnák azt a szörnyűséget, hogy nem kötelező a "diversity"?

2017. jan. 28. 20:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

10#

Az eddigi tapasztalat pedig ezt mutatja.

Én még egy baloldalit,liberálist nem hallottam, aki ellenzi és nem akar beengedni afrikaiakat, meg közel-keletieket.

Helyette állandóan "elfogadáspárti" propagandákat nyomnak, meg, hogy a sokszínűség jó, tolerancia, szivárvány....stb

2017. jan. 28. 21:37
 12/22 anonim ***** válasza:
Ha egy baloldali vezető politikus állna ki ezzel akkor egyből rohadt nagy lépés lenne a fejlődés felé, korszakalkotó ötletekként és előremutató változásként lenne tálalva a balos sajtóban.
2017. jan. 28. 21:43
 13/22 anonim ***** válasza:
41%

" eszükbe sincs komolyan saját kancellárjelöltet állítani"

Jaja, ezert hoztak haza Schulzot Brüsszelbol :)

2017. jan. 28. 22:02
 14/22 anonim ***** válasza:

"Én még egy baloldalit,liberálist nem hallottam, aki ellenzi és nem akar beengedni afrikaiakat, meg közel-keletieket. "

Akkor most már hallottál, mert én liberális vagyok, mégis ellenzem az illegális bevándorlást.

2017. jan. 28. 22:41
 15/22 anonim ***** válasza:

#13:

Tehát te Schulzot a komoly kancellárjelöltek közé sorolod? :)

De amúgy jól fogalmaztál, Schulzot "hazahozták" (magától nem jött volna), csak hogy legalább egy ismertebb arcot tudjanak kiállítani a kényelmes berlini koaliciós partneri létbe teljesen beleszürkült vezetőik helyett. Az már más lapra tartozik hogy Németország vezetésére totálisan alkalmatlan lenne egy ilyen üvegbúrához szokott bürokrata, fogalmatlan báb csak, kancellárként egy év alatt maga alá temetnék a halmozódó problémák.

2017. jan. 28. 22:47
 16/22 anonim ***** válasza:

Nekem elég félelmetes,hogy vannak akiknek Trump az isten.

És ez a fajta idegengyűlölő,háborúzzunk még a világ világ emberek.

Globalizált világban élünk,egyesek pedig úgy akarnak élni,mint a középkorban.

2017. jan. 28. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
#11: Hát, én pedig nem egy migráció ellenes baloldalit ismerek. Sőt, én sem igazán vagyok "befogadáspárti", úgy gondolom, hogy az EU-nak sokkal erélyesebben kellene védenie a határait, mégsem vagyok jobboldali.
2017. jan. 28. 23:25
 18/22 anonim ***** válasza:
És te kérdező kire mondod, hogy hiteles jobboldali? Arra, aki például az oroszokat akarja újra látni itthon?
2017. jan. 28. 23:50
 19/22 anonim ***** válasza:
18#, melyik jobb oldali politikus akarja itthon látni az oroszokat?
2017. jan. 29. 01:11
 20/22 anonim ***** válasza:

"Tehát te Schulzot a komoly kancellárjelöltek közé sorolod? :)

"

Mivel a masodik legerosebb parlamenti part kancellarjeloltje, ezert hova kellene sorolni, elmondanad?

2017. jan. 29. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!